Napakat: Joko Poksiin on löydetty lääkäreitä niin että saadaan osastot auki?

Kiva olisi istua Elimäen kirkkopuistossa, ellei nuoriso olisi vienyt kaikki penkit männyn alle.

Joko Poksiin on löydetty lääkäreitä niin että saadaan osastot auki? Vai supistuuko toiminta entisestään? Olisi hyvä, jos pääsisimme omaan sairaalaan hoitoon, niin ettei tarvitse Kotkaan asti matkustaa.

Jaalan kirkonkylällä kannattaisi panostaa vierasvenesatamaan Kimolan kanavan valmistuessa. Kaunis kirkonkylä matkailuvaltiksi.

En halua lapsia, sillä ympäristöä pilaavat hankkeet menevät luonnon hyvinvoinnin ja sitä myötä ihmisten terveyden edelle noin vain.

Uutisissa: Presidentti Sauli Niinistö rikkonut perustuslakia. Onko hän tehnyt jotakin muuta ulko-ja turvallisuuspolitiikassakaan, kuten isäntämaa- ja muissa valtiosopimuksissa?– Mot

Miksi pyöräilijät ajelevat pitkin jalkakäytäviä Torikadulla ja Eräpolulla? Ja se Kouvolankadun pyöräkaista, jalankulkijat saavat varoa poukkoilevia pyöräilijöitä!

Touko Aalto (vihr.) ja Li Andersson (vas.), kylläpäs otti koville. Sattuiko pahastikin omatuntoonne, kun Timo Soini (sin.) ei hyväksy lapsen murhaamista. Teidän vain mukavuudenhaluille ei liene loppua.

Seniorit somessa TV1, aivan tyhjä ohjelma, ketä tuollainen palvelee? Ei ainakaan opasta senioria netin käyttöön Ja sitäpaitsi uusinta näyttää olevan ainakin eka jakson alku.

Kokouspalkkioiden korottajat ne vaan lisäävät lautakuntia. Hyvä Harri.

Toivon, että konsultti ei tule niin raihnaiseksi, että vesiliikunta on ainoa liikkumismuoto. Kuusaan uimahallin lopettamisuhka leijuu. – Mummoryhmä