Napakat: Kouvola yksi autoiluystävällisimmistä kaupungeista. Kaikki parkit ilmaisia, ja saa aina keskustaan auton. Ja muutenkin upea kaupunki!

Onkohan ihmiset niin kiintyneitä tämän maailman asioihin, ettei kerkiä ajatella missä viettää iankaikkisuutensa? — M-R S

Hyvä, kun joku vielä puoltaa Jumalan sanaa lukijanosastolla. Kun seurakuntasivulla pappi vain kirjoitti itsestään.

Oletko kadottanut pyörän avaimen ja jotain muuta Asemakadulle? Tule hakemaan Kahvila Onkapannusta, Asemakatu 2

Varokaa Kouvolan kirjaston uuden parkkipaikan kirjaston puoleisia luiskia, mikäli siitä autolla saa ajaa. Pohjat kolisee!

Kari Valen: unohdat jälleen helikopteri asiassa keskeiset vaikuttajat Markku Pakkasen ja Jari Lindströmin. — PU

YLE: Keskiviikkona uutisointi piti olla uudesta peltipoliista mutta näimmekin samalla taustalla olevasta ABC Koriasta mainosesittelyn. Oli kait tärkeämpi.

Olen Jeppe ja juoppo. Kaikki tietävät. Hölmöt poliitikot tekevät hölmöjä päätöksiä. 11 v. ja 7 veronkorotusta! Viro ja Latvia kutsuu ja mikään ei sitä estä. Tuon kavereillekin. — Jeppe

Miten Kouvola-live voi olla sallittu mutta riistakameralla ei saa kuvata edes maantietä postilaatikon luota?

Kouvola yksi autoiluystävällisimmistä kaupungeista. Kaikki parkit ilmaisia, ja saa aina keskustaan auton. Ja muutenkin upea kaupunki!

Naapuri: miksi aina huudat vihaisesti koirallesi? Ole hiljaa. Lapsesikin ovat oppineet huutamaan koiralle. Kukaan ei sitä koskaan taluta, on vaan oltava hiljaa. Miksi sinulla on koira?

Ratamokeskus täysi fiasko. Saamattomuutta. Osaamattomuutta. Tunarointia.

Hyvin Huhtala kopioi THL.n sivuilta tekstit ”omaan” kirjoitukseensa!

Kouvolan kaupungin omistamassa KSS Energiassa hurja määrä inssejä ja teknikoita ajelemassa. Eikö vähempi riittäisi? — Pekka.

Pasuuna antoi selkeän äänen Petri Hiltusen mielipidekirjoituksessa. Kiitos, Petri! Kiitos myös Kouvolan Sanomille sen julkaisemisesta! — Missä toiset ”petrit”?

Sairaalanmäellä purettaisiin tällä hetkellä vanhaa ja louhittaisiin kalliota. Niin ja pahalla talvikelillä osa autoista jäisi mäen juurelle. Taksimies tietää.

Sen sijaan, että kaupunki ois maksanut n. 300 000 euroa pysäköinnistä nyt maksetaan 500 000! Samaan hengenvetoon lapsilta koulut pois, ym. Hävetkää, väärästä säästävät päättäjämme!

Hyppyrimäen rappujen ramppaajat, menkää muualle ravamaan niin säästyy 90 000 e vaikka Ratamon rappusiin.

Ratamon tarjousten tulo johtuu varmaan siitä, että kukaan ei uskalla ottaa riskiä suolle rakentamisesta.

Ostan mieluiten suomalaisia merkkituotteita, enkä kauppojen omien merkkien halpatuontitavaraa. — Spectator

Naurattaa. Kaikesta Kouvola saa riidan aikaan, asuntomessujen parkkipaikoistakin. Mutta usko on kova, 8milj. rahaa jää vierailta. Huh!

Hei konkurssista horissut. Luepa vuoden 2008 tilinpäätökset ennen uuden Kouvolan syntyä. Vanha Kouvola oli ainoa voitollisen tuloksen tehnyt. Tehdaskaupungit olivat korvia myöten veloissa!

Huhtala voisi järjestää piikittäjille tilat kodissaan.

Torilta saa vajaita litran rasioita mansikoita, rasia ei ollut edes täysi. Eikö pitäisi olla muutama mansikka vähän kukkurana, olivat normi kokoisia, painoi 425g.

Huumeidenkäyttöhuone tulisi lisäämään kokeilijoita ja sitä seuraisi mielenterveysongelmien, velkaantumisen, kotiväkivallan, rikollisuuden, liikenneturvallisuuden vaarantumisen lisääntyminen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut