Napakat: Kyllä on pöljän pysäkiltä, tullaan Sippolassa mustikkaan ja jätetään auto keskelle metsäautotietä estäen muiden marjastajien poispääsy.

Raimo Kinnunen (KS 27.7.) Kouvolasta ei parhaalla tahdollakaan saa yliopistokaupunkia! Tiedätkö, mitä se yliopisto sisällään ja ympärillään pitää?

Ehdotan, että jos kirjoitetaan Kouvolan Valkealassa, Kouvolan Jaalassa tai Kouvolan Kuusankoskella, kirjoitetaan myös oikein Kouvolan Kouvolassa.

Jos STM:n Varhilan tietoisuus Belgian koronatilanteesta ei muka ollut tiedossa, kun Itävalta, Slovenia ja Sveitsi pantiin karanteeniin, hän taitaa kuulua siihen kuuluisaan ns. resiinajoukkoon.

Kyllä on pöljän pysäkiltä, tullaan Sippolassa mustikkaan ja jätetään auto keskelle metsäautotietä estäen muiden marjastajien poispääsy. Ajattelepa ihan ite.

Eikö hyvänen aika Kauppalankadulla saada jollain konstilla vauhteja rajoitettua! Maanantaina meni moottoripyörä iltapäivällä varmasti yli 80km/h alhaalta mäkeä ylös! On suojateitä, pihoilta liikennettä, paha Ahdinkadun risteys! Pelottaa kulkea siinä!

Onko koirien omistajat kuuroja, typeriä vai itsekkäitä vai kaikkia yhtaikaa, kun ei tajuta, että koiran jatkuva haukkuminen häiritsee naapureita. Se on melusaastetta ja jonkun tahon pitäisi asiaan puuttua!

Todella kyllästynyt!

Nämä kitarisat punaisina "salilla" käymisiään kehuvat ovat täysiä luusereita, ei edes päivittäisiin asioihin riitä voima! Todelliset kävijät eivät kehu käynneillään!

Paljon kiitoksia miehelle, joka auttoi naishenkilöä Pikku-Palomäellä 24.7. Nopean toimintasi ansiosta pääsin hoitoon ajoissa. Kiitos myös ensihoidolle.

Kiitos Jari L, olipa mielenkiintoinen kirja! Odotamme jatkoa, sinulla on taitoa.

Kirjojen suurkuluttaja

Jos parisuhteessa käy vieraissa, se on pettämistä. Avoimessa suhteessa kumppanilla ei mitään arvoa.

Miten rallicrossin väki aikoo majoittaa sadoittain tulevat ihmiset Ruotsista ja muualta maailmalta, jos he eivät muka liiku kaupungilla? Korona ei ole hävinnyt minnekään!

Ei ruotsalaisia Kouvolaan koronan takia. Rallikisat voi siirtää. Baareissakin ohjeistukset, silti porukka kiehnää sylikkäin ja kaulatusten. Ja viina virtaa, ei henkilökunta välitä. Myynti tärkeintä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset