Napakat: Kaksoiskansalainen kelpaa kyllä ministeriksi, mutta ei keittiöapulaiseksi

On väärin, että kaupungin asukkaat joutuvat kärsimään siitä, että kaupungin taloutta on hoidettu taitamattomasti.

Kolmasosalla maailman ihmisistä ei ole puhdasta juomavettä, puolelta puuttuu käymälä. Suomen ongelma: ihanasti tuoksuvat kurtturuusut.

Kouvolan positiivisten sivuilla on nähty valtavasti hienoja valokuvia. Niistä saisi vaikka seinäkalenterin, kortteja tai valokuvanäyttelyn.

Eikö Veturia kannattaisi hyödyntää Kouvolan mainonnassa, koska kävijät eivät välttämättä tunne kaupunkia? Näyttäviä kuvia kaupungin monipuolisista kohteista ja tietoa tapahtumista.

Hyvinvoiva nokkoskasvatus Kuusaan lukion ja S-marketin kohdalla Valtakadun laidalla.

Pankeissa yms. jatkuvasti häiriöitä somessa. Kyllähän sen tiesi maalaisjärjellä varustettu jo ajat sitten. Odotapas jos tulee paha kriisi, kusessa ollaan, kun kaikki tieto koneilla. Some on hyvä apuri, mutta...

Kyl miun päässäin ajatus kulkee näin: Ostan varhaisperunan mielelläni vasta kotimaisena. Hinnasta jää jotain kuitenkin tueksi laitakaupunginosille! Eikä ainoastaan Ruotsiin ja kaupalle. – Harmaja

Kuinka paljon Kouvolassa on yli 63-vuotiaita hallinnossa ym. kovapalkkaisissa hommissa? Eläkkeelle heti. Entä kynänpyörittäjiä ja kahvin litkijöitä, tupakin polttajia, muualle veron maksajia?

Apteekki on kallis kauppa. Pari voidetta, meni viikon ruokaraha. Ei ihme, että apteekkarit kovatuloisia. Olen alkanut kehittää luonnon kasveista lääkkeitä. Kokeilen itseeni ensin. Aika hyviä juttuja.

Tillolan rata herättää suuria tunteita, negatiivisia. Todellisuudessa 5 kilometriä asfalttitietä ja muutama rakennus. – Tuumailija

KSS-Sähkön koodaajat, laittakaa liikennevalojen ajat takaisin Vaakunan risteyksessä. Neljän ruuhkassa autojonot Mutterin valoristeykseen asti ja kaaharit käyttää Myllykosken kaistaa Kuusaalle menoon.

Koulutettu virkamies osaa, kykenee ja tekee kaiken paremmin kuin alunperin pystymetsästä tullut, poliittisissa opistoissa ym. "pätevöitynyt" persoona.

Yhdysvallat kasvattaa joukkojaan Lähi-Idässä (KS 19.6.). Toivon osaavia kasvattajia, että oppivat kilteille tavoille.

Keskittäminen on vielä kesken. Meillä menee edelleen miljoonia "lahoihin oksiin" Elimäkeen ja Anjalaan.

Kaksoiskansalainen kelpaa kyllä ministeriksi, mutta ei keittiöapulaiseksi. Se on ammatinvalinta joka ratkaisee. – Lol

Päivähoidon laadun tekevät työntekijät, jotka näkevät lapset ja perheet, eivät johtajat, jotka istuvat kokouksissa ym. Eivät ehdi olla aidosti mukana päiväkodin arjessa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut