Napakat: Suomi siistiksi, Kouvola kauniiksi. Roskat roskikseen. Roskiksia roikkumaan, lisää ainakin Valtarilta kävelykadun suunnalle

Kymsotessa törsätään oikein urakalla, kun Kouvolan joka talouteen lähetetään työnhakulomake. Sieltä sietää vähentää toimistohenkilöitä niin, että rahat menee itse asiaan. — Ei köyhiä eikä...

Suomessa riittää pakettipeltoja. Vihreät voisivat metsittää ne istutustalkoilla, eikä hukata aikaa turhiin mielenosoituksiin.

Toivottavasti tänä ja seuraavina vuosina kaupunki pidättäytyy haaskaamasta vähiä rahojamme ilotulituksiin. Ilmasto ja eläimet kiittävät.

Olipa epäasiallinen Kouvojen päävalmentajan haastattelu ennen BC Nokia -peliä maksukanavalla. Onko tarkoitus haukkua kotijoukkueen valmentajaa, kun pitäisi kannustaa omiaan? Ala-arvoista.

Ihminen on lakkautettu! On vain algoritmien ohjaamia zombeja kytkettynä ”älyttömyyslaitteisiinsa”.

Tulevat pitkämatkalaiset lukiolaiset! Kertokaa, kuinka pitkä koulumatkanne tulee olemaan kilometreissä sekä tunneissa?

Pääministeri on oikeassa: rahaa on yli tarpeen eläkekassoilla! Rinne oikeassa.

Melkoista selittelyä tuo Kymiringin rakentaminen rahoituksineen. Putinilla on Karjalan kannaksella valmis moottorirata vaikka F1-kisaan, joten kiirettä pitää Tillolassa.

Kaupungilla yt-neuvotteluita tulee ja menee, mutta mitään valmista ei tule.

Laki ei kuulemma salli koulun joulujuhlan järjestämistä kirkossa. Tämähän antaa ladatun aseen persujen käsiin. Joukosta alkaa löytyä hartaita sanankuulijoita.

Se on kai tämä EU-aika, kun äidit väsyvät. Aikoinaan saattoi olla lähes kymmenen lasta, eikä äidit valittaneet väsymystään. Mutta ei ollutkaan nettiä eikä älypuhelimia.

Sairaanhoidon järjestäminen kuntoon on tämän kaupungin tärkein asia. Kotkassa käynti yli 120 kilometriä. Kallista Kouvolalle, liikenne saastuttaa, hankalan matkan päässä ynnä muuta. Kouvolalaisten hoito on retuperällä.

Kouvola säästää seitsemän koulua sulkemalla vajaan prosentin eli virhemarginaaliin hukkuvan summan Kymsoten maksuosuudestaan per vuosi. Kannattaako tämä lasten riepotus vai pitäisikö keskittyä oikeisiin säästökohteisiin?

Maalainen ei ymmärrä kaupungin laskuoppia. Koulujen lakkautus tuo säästöjä henkilökuluissa. Joutuvatko opettajat kilometritehtaalle? Jos pääsevät toisiin kouluihin, täytyyhän palkka kuitenkin maksaa.

Ollaan tultu uskovien vainoamisen aikaan. Viimeaikaiset oikeusoppineiden teot siihen viittaavat. Jan Hus joutui roviolle uskonsa tähden — toistuukohan historia?

Nyt asiat lähtevät lapasesta, kun joulukirkko koululaisilta muutaman ateistin vaatimuksesta kielletään. Eikö joulunviettokin tällä logiikalla pitäisi kokonaan kieltää.

Kun näitä joulukirkon kieltämispäätöksiä tehdään, kohta puolet suomalaisista kannattaa perussuomalaisia.

Apulaisoikeusasiamies antaa suosituksia — hän ei sano mikä on lain mukaan oikein. Juhlat kirkossa ei ole minkään lain vastaisia.

Olisko syytä keskustella hevostilallisen kanssa ennemmin kun napakoissa ihmetellä? — Kyllä hevosihminen välittää

Apulaisoikeusasiamiehen valtuudet eivät riitä kieltämään koulun joulujuhlan järjestämistä kirkossa. Hän on esittänyt mielipiteensä. Se siitä. — Spectator

Olisi kiva tietää, mistä eri uutisvälineet ovat saaneet tiedon joulukirkosta Kouvolan koulussa? Käsitellään kuin toiminta olisi rikollista. On tässä maassa asiat hyvin, kun tämä aiheuttaa polemiikin!

Hömppäviihde ja digilaiteaddiktio ovat ”oopiumia kansoille”? Missä totuus, kohtuus, järjellisyys ja demokratia?

Hyvä kirjoitus Larikalta. Ei vaan valitettavasti mene politbyroolle jakeluun.

Lapsen vanhempi on itse tehnyt virheen siinä, että ei päästä lastaan siihen joulujuhlaan, johon melkein kaikki osallistuvat. Ei lapsia kiinnosta se toinen juhla, johon osallistuu vain muutamia lapsia.

No eivät nämä kaupungin säästöt sitten kaupunginjohtajaa koske? Yli 13 000 euron kuukausipalkalla on hyvä jaella muille lomautuksia.

Marita Toikalla epäkiitollinen ja vaativa tehtävä. Ei syytä jauhaa hänen palkastaan ja eduistaan. — Nimimerkki tulot 1 156 euroa kuukaudessa netto

Kiitos Kai Mikkonen, että tarjoat lapsille mahdollisuuden osallistua perinteisiin juhliin ja pidät yllä arvopohjaa, jota Suomessa kunnioitetaan. Pidä pintasi äläkä taivu promillien vaatimuksiin.

Suomi siistiksi, Kouvola kauniiksi. Roskat roskikseen. Roskiksia roikkumaan, lisää ainakin Valtarilta kävelykadun suunnalle. — Kiitos

Marita Toikka on palkkansa ansainnut! Taitaa olla ainoa, joka on aidosti huolissaan Kouvolan taloustilanteesta.

Aikoinaan viikonloppuisin Manskin lipan alla pantiin Kuusaan räyhääjät kuriin. Perinnöksi on saatu kuusaalaisten valtuutettujen 10 vuotta kestänyt jäynä kaikissa Kouvolaa koskevissa kehitysasioissa.

Kun susi tappaa lampaan, niin kohu syntyy. Älykääpiö, kun kiduttaa sataa lammasta, pitää myös eläinvalvojalle syyte virkavirheestä. — Puolueeton valvoja

Luetuimmat

Uusimmat uutiset