Napakat: Älkää vanhemmat väheksykö liikennesääntöjä, lasten turvallisuus riippuu omasta esimerkistänne

Aiotaanko myös Kuusaan tyhjentää kaikista toiminnoista: uimahallin lisäksi nyt myös ympäristötalo on lähtölistalla! Pitääkö kaikki olla vanhassa Kouvolassa?

KS 31.7. Jäi kuva että upea ja lujarakenteinen Kuusankosken vanha kaupungintalo olisi purkulistalla? Jos noin on niin voi typeryyden määrää.

Aina vaan viritetyillä mopoilla. Kuka niitä virittää? Minkään moottorin virittäminen ei ole mikään yksinkertainen juttu. Nämä kädettömätkö niitä muka virittää? Ei viritä. Mietipä sitäkin.

Valtakadun kerrostalossa kytätään toisten ikkunoihin. Voisko lopettaa, lapsellista puhaa.

Lapsia pitää komentaa etteivät tee pahoja eikä juosta toisten pihoille. Vai onko lellittyjä?

Kiitos ystävällisille nuorille miehille kun tulitte avuksi auton simahdettua liikenneympyrässä Kellomäessä.

STM:n haahuilu koronakuvioissa on huvittavuuden ja naurettavuuden välimailla. Koska asiantuntijat ovat täysin eri mieltä, koko ministeriön asiantuntemus on pakko kyseenalaistaa. Poliittinen ohjaus on täydellinen mätäpaise.

Eihän niistä turvaväleistä kiinni pidetä, jos ei ihmiset itse välitä. Ei ilmastonmuutoskaan pysähdy jos ei ihmiset itse välitä. Holhousyhteiskuntaako tarvitaan?

Älkää vanhemmat väheksykö liikennesääntöjä. Lastenne turvallisuus liikenteessä riippuu omasta esimerkistänne. Stop-merkkikin on sitä varten, että siinä kohtaa tulee pysähtyä.

"Raha tulee rahan luo", sanotaan. Veneilijät ja kilpa-ajajat kyllä saavat kanaalinsa ja syheröratansa. Tavallisväen teattereilta rahat otetaan pois.

Kymsotekin huomannut, että omaishoitajuus kutsumustyötä, siksi korvaus olematon. Pelkäätkö että joku omaishoitaja rikastuu palkallaan? Ei ole pelkoa. T. vammaisen nuoren yksinhuoltaja, omaishoitaja.

Hyvät ihmiset/metsässä ja soilla kulkijat. Ottakaa kännykkään oikeat sovellukset niin opitte suunnistamaan. Sovellus: Entisaika, viisarikello tai opetelkaa tekemään aurinkokello, luonnon tuntemus, aurinko ja metsän puut ja niistä ilmansuunnat. Muurahaispesät ja maasto niin näillä opeilla osaatte kotiin. Anteeksi, kyllä ymmärrän nykyihmisen. Oppi/ikä, kaikki perustuu siihen.

Rae/Kompassi

Kerrankin hyviä uutisia. Perlacon-ohjausryhmä on ottanut tehtävänsä vakavasti ja linja on selkeä. Vielä kun saadaan väkeä vähennettyä hallintohimmelistä, alkaa säästöjä vihdoin löytyä. Uhkakuva: Poliittiset päättäjät munaavat tämänkin, koska päätöksiä ei uskalleta tehdä valtuustopaikan menettämisen pelossa.

Ennen joka kyläs pieni teatteri ja harrastuspohjalta toimi. Ja kaikilla oli hauskaa, katsojillakin. Pienet mokat ei haitannu, jos valot sammu ja ääni ei kuulunu, so what.

Kuntaliitos on kaiken pahan alku ja juuri. Kaikki muualta pois vaan, tosiaan siirtäkööt Kymijoenkin, eikös Kimolan kanavankin, kävelykadulle. Kouvola tuhoaa itse itsensä hölmöilyllään.

Pääse jo yli kuntaliitoksesta hyvänen aika sentään!

Tyytyväin Kuusaalain

Ettekö te ymmärrä: suomalaisten rasismi on alistanut maahanmuuttajat niin pahasti, että he ovat taipuneet herjaamaan itsekin kansanryhmäänsä Kouvolan lakuiksi. Ei se mitään huumoria ole vaan rikollista vihapuhetta.

Pm. Sanna Marin lukee paperista terveydenhuollon asiantuntijoiden ratkaisut eikä kohteliaana ihmisenä hypi heidän varpailleen.Pääministerin tontille kuuluvat Suomen ja Eurooppaan liittyvät asiat Sanna hoitaa mallikkaasti ja ryhdikkäästi, myös ilman papereita.

Älä pelkää, ei omaishoitajan " palkalla " kukaan rikastu.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut