Napakat: Kesä jatkuu, mutta miksi jäätelökioskit ovat olleet kiinni jo monta viikkoa?

Korian puustellin uimavalvojien paikka valvottavien läheisyydessä, ei istuminen näkymättömissä, esimerkiksi kahviossa! Kuka vastuussa, kun apua tarvitaan?

Asuntomessuilla ei hyödynnetty Kymijokea lainkaan. Alue aidattu, ettei rantaan päässyt Ei laituria, ei venepaikkaa. Eihän se aivottomia haittaa

Britit ovat tulleet hulluiksi! Tästä näkee, mitä kaksipuoluejärjestelmä tekee. Sama peli USA:ssa. Ollaan onnellisia monipuoluejärjestelmästämme!

Greta Thunberg paasaa ilmastosta kaikkialla vaan ei keinoista sen korjaamiseksi. Hänen sukupolvensa on maapallon varantojen suurin kuluttaja ja autot!

Voisiko Kuusaan linjapuistoon tuoda ensi kesäksi myös bajamajan, etteivät alan miehet ja naiset tekisi tarpeitaan lähitalojen ikkunan alle.

Mahtavaa, että oopperaklassikko Pohjalaisia tulee Kouvolaan, mutta mainoslakanan tekstit ei näy, kun on kurtussa.

Kesä jatkuu, mutta miksi jäätelökioskit ovat olleet kiinni jo monta viikkoa? – Eskimo

STT:n lukiovertailussa Kouvolan lyseon lukio oli Kymenlaakson kymmenestä lukiosta sijalla 9. Ei valeuutinen.

Toivottavasti tuo 20 000 euron uhraus konsultille palkitaan meidän veronmaksajien suuntaan ja hallintoa karsitaan. – Pidetään peukkuja.

Postin toimitusjohtaja luopui 2 kuukauden palkasta, naurettavaa. Pysyvästi 50 prosentin alennus palkkaan, kuten alaisilleenkin. Johtajilta ei koskaan leikata, miksi vain työtätekeviltä?

Varo poliitikkoa, joka käyttää jotain kiihottavaa asiaa jakaakseen kansan kahteen eri leiriin toisiaan vastaan. Näin hän voi jatkaa oman edun tavoittelua.

Nyt kepun ja demarien naiset pois sieltä ukkojen varjosta.

Kullasvaaran RRT-terminaali on päättäjien ymmärtämättömyyden tulos, tarpeeton. Kouvolalla on toimiva konttikenttä terminaaleineen ja se riittää hyvin lähitulevaisuudenkin tarpeisiin.

Sama meno jatkuu kaupungilla. Konsultit apuun, vaikka ongelma on kaikilla tiedossa. Olisiko Pekka Himanen ollut vapaana?

Onkohan postin hallituksen puheenjohtaja tehtäviensä tasalla? On tehnyt erinomaista tulosta ja ansaitsee palkkansa.

Viime keväänä Kouvolan yhteislyseo menestyi Ylen yo-tulosvertailussa Kouvolan lukioista selkeästi parhaiten. Ison lukion laaja kurssitarjonta!

Ai lyseo menestynyt huonosti yo-kirjoituksissa? Tulosten mukaan yhteislyseo on Kouvolan ylivoimaisesti paras lukio! Lähde: Ylen lukiovertailu 2019.

Eipä ollut viisasta rakentaa penkkejä Valkealan Harjun korkeimmalle paikalle. Sieltä lentää mukavasti alas pullot ja roskat. – Lenkkeilijä