Napakat: Miksi uimahallien kuntosaleja ei avata? Outoa. Muutkin kuntosalit on auki. Nuori odottanut kovasti.

Miten Kouvolassa onnistutaan mokaamaan lomautuksetkin esimerkiksi päiväkodeissa, sijaisia lomautetuille. Otetaan toisesta pussista toiseen, säästö 0. Johto lomautettuna viikon pätkissä jaettuna eri kuukausille. Näin sitä säästetään.

Satuinpa menemään vanhan hautausmaan wc-tiloihin käsiä pesemään. Kukaan ei arvaa, mikä haju ja ulosten jätekasa siellä oli. Seurakunnalla on muunlainen tehtävä tässä yhteiskunnassa, vaikkakaan nämä sotkijat eivät sitä ymmärrä. Pahantekijät pilaavat aina hyvää tarkoittavat asiat tässä yhteiskunnassa.

Seurakuntalainen

Napakoissa joku totesi, että koira on petoeläin. Kantamuoto susi on sitä. Samoin kissa, hauki, ahven, muurahainen jne ovat petoja. Mitä tulee koiraveroon, sitä kannettiin Kouvolassa takavuosina. Siitä luovuttiin, kun kontrolli oli toivoton ja veron tuotto oli tappiollinen.

JK

Vasemmistolaiset nuoret töhrivät sankarihautoja ja muistomerkkejä. Andersson ja Marin ovat hiljaa. Sopii heidän arvomaailmaan ilmeisesti.

Utin ABC:n pihalla nököttää jäätelökioski, luukut kiinni, kuten usein viime kesänäkin.

Muistaako kukaan, mitä meille luvattiin ennen liittymistä EU:hun. Meitä viedään kuin pässiä narussa!

Miksi koronasta täytyy lähes päivittäin tuoda esiin uusia uhkakuvia – milloin se tuhoaa keuhkot, milloin keskushermoston, milloin se aiheuttaa veritulpan. Sen vaarallisuus on jo todettu ja toivottavasti myös sen kaikki ymmärtää!

Korona-aika on osoittanut, että Suomi täynnä asiantuntijoita.

Pidetäänkö Kouvolassa virallinen liputuspäivä, kun juna Kiinaan lähtee?

Onneksi on koira, niin kestää nää Kouvolan hapannaamat.

Miksi uimahallien kuntosaleja ei avata? Outoa. Muutkin kuntosalit on auki. Nuori odottanut kovasti.

Koiravero takaisin, jos on varaa pitää koiraa, on varaa myös maksaa veroja.

Kohta päättyy taloudellinen elo, nyt ollut helppoa kun on voinut ostaa vain sitä, mitä oikeasti tarvitsee.

Sinulle kuka kysyit Jeesuksen olemasta olosta. Niin onko Joulupukki olemassa, onko? Jos ei ole, ni eikö sekin olisi unohdettu.

Jouluhenkilö

EU:n perusongelma: Etelän maat eivät noudata sääntöjä ilman sanktioita, joita ei voi langettaa, jotta yhtenäisyys säilyisi. Ei toimi, kalliiksi käy.

Trump oli jo helmikuun lopulla 2019 The Washingtonin mukaan presidenttinä ollessaan esittänyt 10 111 valhetta tai harhaanjohtavaa lausuntoa. Hannu Hurri ja Jouni Suninen arvostavat tällaista uskovaista presidenttiä.

Liity kansalaisaloitteeseen: Valkoposkihanhen metsästyksen salliminen.

TA

Luetuimmat