Napakat: Kirkon urut ovat hartaustilaisuuksia varten eikä tangojen soittoon tarkoitettuja

Kaikki nämä tyypit, jotka käyttivät viime vuosikymmenet ympäristön- ja ilmastonsuojelun jarruttamiseen, olivat väärässä. Ja edistivät ilmastonmuutosta.

Miten on mahdollista, että Kouvolan tai asuntomessuorganisaation johdosta on annettu ohje, ettei järjestysmies saa opastaa Korialla oleviin yrityksiin messuvieraita?

Suurkiitos Pikku-Jumbon entisöijille vielä kerran. Luulisi kaupungin ja VR:n lopulta heräävän tukemaan vitriinin rakentamista. Rautatiekaupunki Kouvola ansaitsee upean symbolin. — RW

Anssi Tähtinen, asiaa! Onko Kouvolan päättäjissä liikaa herroja ja herrojen nuolijoita? Mistä se 26 miljoonan alijäämä johtuu? Eikö siellä ole pankinjohtajiakin?

Kymsoten Annikki Niirasen ja kumppaneiden suunnitelma vanhusten tehostetun palveluasumisen vähentäminen ja painopisteen siirtäminen kotihoitoon, on periaatteessa hyvä.

Valkealan kesäteatterin Muistojen bulevardin sanotaan tehneen katsojaennätyksen? Uskallan olla eri mieltä. Minusta ennätystä pitää hallussaan Yrjö Parjanteen tähdittämä vuosina 1979—1981 esitetty Oravan Matti.

Ahdinkadulle hidastekorokkeet! Pian! Länsipuolelle kaksi, mäkeen ja Rinnekadun risteykseen. Paahdetaan vauhdilla, kun oikaistaan liikennevalot.

Vakuutusyhtiöt näkevät, että maailma on muuttumassa vakuutuskelvottomaksi ilmastonmuutoksen tuomien riskien vuoksi.

Ummeljoella on joku vielä niin sivistymätön, että käryttää naapureitten kiusaksi kaikki jätteensä pellolla!

11.8 joku ihannoi Korian kirkossa pidettyä konserttia. Kirkon urut ovat hartaustilaisuuksia varten eikä tangojen soittoon tarkoitettuja. — Kristitty

"Kouvolan asukasluku painuu yhä." Eipä muuten yllätä!

Kinnossa on aika paljon väkeä! Mitähän he tekevät?