Napakat: Eikö autorallia saada kuriin Killingintien ja Maunukselantien välisellä pyörätiellä?

Rotat kuoli aikanaan hyvin K-raudasta saatavalla myrkyllä. Ei laitettu myrkkyä ulos, vaan piiloon hyvin ulkorakennuksen suojaan. Ovela kun on, löysi ne aina. Ja hups! Muiden eläinten suojelu? Koirat pitää olla kiinni ja kissat omistajan vastuulla kuleksiessaan. Hirvet ja karhut ei joka paikkaan mahdu. Myrkyt kauppaan heti.

Ympäristöministeriö on täydellinen viherpiipertelijöiden ja laput silmillä kulkevien EU-direktiivejä orjallisesti noudattavien byrokraattien paratiisi. Tämä tuli taas hyvin esille esim. valkoposkihanhien yhteydessä. Suomi on täysi junttila EU-Viroon verrattuna! Merimetsojen täysin idioottimainen suojelu kuuluu samaan pirtaan.

Kouvolan kaupunki laittanut plakaatin asukkaille: Älkää vahingoittako terveitä puita. Pitäisiköhän nyt katsoa peiliin; kukahan ne hyväkuntoiset maisemapuut kaatoikaan.

Kouvola voitti lintupönttökisan. Pönttö ja lintu tarvitsee puunkin.

Kyllä Lindström on sopeutumisrahansa ansainnut hoiti tehtävänsä mallikkaasti. Turha olla kateellinen.

Eikö autorallia saada kuriin Killingintien ja Maunukselantien välisellä pyörätiellä. Autoesteet pyörätien molempiin päihin.

Kyllähän puut kauniita ovat. Kauniita eivät ole valtavat määrät lehtiä syksyllä, mitkä roskaavat lähinnä naapurien pihat. Olisi järkevää kaataa isot vanhat koivut. Jo 3 isoa koivua roskaa puoli kylää.

Eiköhän vanhemmille kuulu opettaa lapsille siisteyttä ja laittamaan roskat niille kuuluviin astioihin. Hävettää aamuisin nähdä mäkkärin roskamäärä Kouvolan vanhan hautausmaan portilla. Kaipa roskiksen kansi on liian painava näille nuorille aikuisille. Samoin Lidlin takapiha on sotkuinen samoista roskista. Syökää eväänne paikalla mistä ostatte ne ja jättäkää roskat siihen.