Napakat: On käsittämätöntä, että Kymsote sulkee jatkuvasti pitkäaikaispaikkoja vanhuksilta kustannusten takia

Kun lukee napakoiden orkesteria puoltavia kirjoituksia, ei voi kuin surkutella junttien ymmärtämättömyyttä. Elokuvien ja erilaisten pelien lipuista maksan täyden hinnan, miksi tukia tarvitsevat konsertissa ja teatterissa käyvät?

On käsittämätöntä, että Kymsote sulkee jatkuvasti pitkäaikaispaikkoja vanhuksilta kustannusten takia. Miten on mahdollista, että ne kannattavat yksityisillä toimijoilla? Niitähän rakennetaan koko ajan uusia.

Mikä minua ja ystäviäni ihmetyttää ohjelmassa Ensitreffit alttarilla on se, että nuorilla naisilla on kaikilla samanlainen nariseva ääni. Onko se nykymuotia?

Kallis, kalliimpi, Kymsote.

LM

Ei tarvitse olla mikään ennustajaeukko, kun voi todeta, että lätkäkuviot tulevat loppumaan kuin kananlento kuukauden sisällä. Naurettavan tuntuista nuoralla kävelyä ilman turvaverkkoa. Turha on potkia tutkainta vastaan!

Eikös tämä loppuun kaluttu slogan "me too" tarkoita suomen kielellä "mulle kans" ? Sehän just tarkoittaa miehen ja naisen tasa-arvoa, josta naiset aina valittaa.

Koulujen rehtorit ovat vastuussa siitä, miten koulussa toimitaan kiusaamistapauksissa. Jokainen johtaja on tilivelvollinen muuallakin työyhteisössä.

Sisäänlämpiävät Trumpin kannattajat eivät halua tietää ulkomaailmasta mitään. Siten heitä on Trumpin helppo manipuloida. Jännitys tiivistyy maailmanlaajuisesti.

Vaari vm -37

Uuden testamentin uusi suomennus ei enää aseta Jeesus-lasta seimeen makaamaan. Seimi on hevosten heinille tarkoitettu ruokinta-astia. Seimen tilalle on nyt vaihdettu kaukalo. Sellaista juutalaisten maalla ei varmasti ollut, koska kaukalosta ruokitaan sikoja.

Jouluvieraiden kutsuminen ja heidän kestitsemisensä ovat kaksi eri asiaa!

Eikö tämä nykyinen vallitseva tapa rakentaa ja muokata ympäristöä olekin ylimielinen? Kaikki tehdään raskailla menetelmillä. Ei mietitä, onko tämä palautettavissa ennalleen. Voivatko tulevat sukupolvet tämän poistaa? Mitä materiaaleja maastoon jää, ovatko ne maatuvia?

Miksi sanotte Lapin matkailufirmoja ahneiksi, jotka menevät talous terveyden edellä? Miten Lapin yrittäjä on muka etelän yrittäjää ahneempi? Perustelepa? Rakenna juttusi tiedon älä hölynpölyn varaan! T: Lappilaistunut!

Maakuntaorkesteri, -teatteri, -museo jne. On siinä sellainen idea, ettei kepun kehittämässä maakunnassa tarvi olla kuin yksi kutakin organisaatiota ja näin saataisiin säästöjä. Toki perusongelma edelleen säilyy eli toimintaa rahoitetaan lähes pelkästään verovaroin. Ja koska joka kunnassa pitää kuitenkin olla oma, vaikkei siihen olisi varaakaan, vesittää tilanteen.

Aikuiset ihmiset! Tuomitsette koulukiusaamisen, mutta itse harrastatte samaa työpaikoilla? Olisikohan oikeasti käytöstapojen tutkiskelun paikka kaikille? Tyhy- ei ole pelkkää juhlaa ja arjen extraa!

Kouvola tukee lasten ja nuorten liikuntaa edelleen hyvin. Valitettavasti tukea käytetään seuroissa väärin ja kaupunki ei katso tarpeelliseksi valvoa tuen käyttöä? Riittäisi kun seurojen pitäisi oikeasti tehdä selvitys, miten tuki käytettiin ja paljonko alensi nuorten harrastusmaksuja? Olisiko ohjeiden kertaus seuroille paikallaan nyt, kun "leikkirahakin" alkaa loppua?

Miia Witting (kok) vastustaa Jaalan palvelukeskuksen sulkemista samaan aikaan kun muut kokoomuslaiset paukuttavat "änkyrä"- leimaa omien kaupunginosiensa palveluja puolustaviin demareihin ja keskustalaisiin. Niin tyypillistä!

Harjunmäen puiden kaato on tehty hyvin ottamalla frisbeerata huomioon. Väyliltä ei ole kaadettu puita, kolisee entiseen malliin. Näkyvyyttä mäelle on tullut lisää, heittämistä se ei haittaa.

RH.

Laitetaan nyt jokainen se maski, jotta pidetään Kouvola suht hyvässä tilanteessa, ja voimme olla ylpeitä siitä, että välitämme toisistamme, itsestämme ja yrittäjistä ja sitä kautta työpaikoista.