Napakat: Kouvola sairastui suurkaupunkitautiin, kun uusi Kouvola syntyi

Tohtori Pekka Visuri on keksinyt, miten talvisodalta voidaan välttyä–vaikka myöhäistähän se nyt on. Sitä paitsi: mitä me olisimme ilman talvisotaa!

Olipa kaunis Sana Sunnuntaiksi 2.11. Kosketti. Kiitos, Mirva Lehtinen, Kuusankosken seurakunta.

Laittakaa Kuusaan kirkon risteykseen kamera-auto mittaamaan molempiin suuntiin Valtakatua , viikon ajaksi. Kyllä tulisi paljon kortittomia. Todella suuria ylinopeuksia.

Kaupunki hassaa verorahoja kummallisiin elinkeinohankkeisiin, joita ei yksityinen sektori koskaan tekisi, kun eivät ole kannattavia. Miksi ne pitää meidän rahoilla tehdä?

Kouvola sairastui suurkaupunkitautiin, kun uusi Kouvola syntyi. Kuviteltiin, että kun ollaan näin isoja, niin meillä pitää olla sitä ja tätä, ja kyllä se raha jostain siunaantuu...

Päättäjien, ministeriön ja opetushallituksen on nyt lopulta otettava vastuu. Lapsemme eivät enää pärjää tässä aikuisten rakentamassa ”realityssä”, jota koulut on pantu toteuttamaan.

Itseohjautuva oppimistapa tekee koulusta hyvin eriarvoistavan. Lapsi ei ole pieni aikuinen. Lapsi voi toimia vain kehitysvaiheensa mukaisesti.

Päättäjien päättämättömyys ei saa taas johtaa siihen, että kuntalaiset maksavat lisää: nostetaan taas veroja. Kuunnelkaa fiksua johtajaamme! Jo tarpeeksi on maksettu kaiken maailman investointejanne.

Ei ole Veturillakaan pokkaa pitää ovia pyhinä kiinni, vaan edesauttaa kulutushysteriaa ja luonnontuhoa.

Oppiakseen tuntemaan hyvän paimen, Jeesuksen, lapset viedään seurakuntaan, mutta Kouvolan seurakunta viekin lapset rokkikonserttiin, jossa täysin toisenlainen paimen! Voi suurta sokeutta, voi pimeyttä, voi paimenia!

Luurankoja, zombeja, verta, pelkoa, jne. Mikä ihmeen sosiaalinen tilaus tällaisella kauhulla on? Eikö tätä kaikkea ole vielä maailmassa tarpeeksi. Entä lapset? – Aivot narikassa

Menee härskiksi: Marita Toikan konsultti kyseenalaistaa vanhojen talouslukujen perusteella osalta ihmisiä oikeuden kritisoida itseään koskevia leikkauksia, mm. parhaan ja suosituimman uimahallin sulkemista vain väärän sijaintipaikan perusteella.

On lähtenyt lapasesta tämä ilmastovouhotus Suomessa. Vasta uutisissa näkyi, miten on ilma sakeana savusta idässä. Sieltä se pitää aloittaa. Suomen pieruilla ei ole mitään merkitystä.