Napakat: Olivatko KPL:n räpylät jääneet "himaan" Oulun-reissulta

Miljardeilla tuetaan kasvavaa ylituotantoa. Vesistöjen pilaantuminen vain jatkuu. Kornia vertailla 30 vuoden parannuksia. Silloin päästövalvonta oli ilmoitusluonteista. Miten lienee nykyisin?

Kuinka on mahdollista et tangokuningatarfinalisti sai tuoda puukon mukaansa kisaan ja vielä esitteli sen julkisuudelle? Onkohan hänellä puukko mukana seuraavillakin keikoilla? Törkeää.

Naurettavaa pelleilyä kokoonpanon kanssa Kopla, pelleillään sitten kun voittoputki on poikki. — takki aukiko vai sepalus.

Paras ääni ja esiintyjä Nina Åkerman. Tuomarit vaihtoon kun ei taitoa!

Valkealan Kesäteatterin Nuoruusmuistoja on kesäteatteria parhaimmillaan! Kaunis ja koskettava tarina, upeat näyttelijät, jotka myös laulavat hyvin. Vahva suositus!

Milläköhän porukalla KPL lähti pelailemaan hännänhuippu Oulua vastaan kun tuli turpiin oikein kunnolla! Oulu takoi pelissä 22 juoksua ja niistä oli 5 kunnaria. Oliko räpylät jääneet "himaan".

Elämä on ihanaa: nautin kun ei tarvitse kesähelteillä kärsiä tupakankatkuista, humalamölinästä eikä ikkunan alla juoruajista — saa raitista ilmaa!

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet