Napakat: Vanhemmat, opettakaa ne lapset myös siistiksi luonnossa

Saadaanko Koskenrantaan käsidesiä, saippuaa, pesupaikka ja vielä wc auki iltaisin ja viikonloppuna?

Hei hoitaja, näin jo työajalla tapahtuvan tupakointisi ja kömpelön yrityksen piiloutua roskasäiliön taakse. Ikävää, ettei pomosi puutu jokapäiväiseen harrastukseesi.

Vihreät ovat kuin kiukuttelevia lapsia: Jos en saa, kakku palaa, niin sitten eroan hallituksesta.

Tervemenoa

Koplan ulkokenttä vuotaa kunnareita vastustajalle lähes joka pelissä. Montako olet itse tehnyt, jäin oikein miettimään? Missä vika?

Kotka sai valtion koronatukea 256 000 e. Palkkaa sillä työvoimaa päiväkoteihin ja kouluihin. Hamina myöhästyi hakuprosessissa. Kuinka on Kouvolan laita?

AM

Mitä jos oikeasti panisitte niitä turhia kavereitanne kilometritehtaalle. Laskeskelin, että ainakin 10 olis joutavaa. Joku löytää enemmänkin.

Herätys Kouvola!

Marin naimisiin Kesärannassa! Kuinka kätevää! Ei tarvitse maksaa hääpaikasta mitään, kun kansa maksaa! Eikö mikään enää hävetä?

Vanhemmat, opettakaa ne lapset myös siistiksi luonnossa. Tölkit talteen ja muovit myös mukaan. Ei autosta viskata ulos ylimääräistä mitään. Räkäistä voi.

Inkeroisissa odotellaan edelleen Inkeroistentien kevyenliikenteen väylää välille Haminanväylä (Litli) – Spännärintie (Tokmanni). Rahat tälle kapealle vaarallisella tielle saatiin Eduskunnan joululahjarahana jo toissa jouluna. Miksei tapahdu mitään? Kumpi ottaa vastuu, jos onnettomuksia sattuu? Ely vai Kaupunki?

J.S

Koivisto ja Hyytiäinen kopsannut tekstinsä vuosia käytetyistä viisauksista. Ei vieläkään mitään konkreettista. Myö ei ymmärretä poliitikkojen kieltä, tuskin kirjoittajat itekkään?

Duuman Ukko

Kouvolan Sanomien mukaan marja-asemalla maksetaan mustaherukasta 2,5 e kilo, mutta puutarhamarjoista ostetaan vain raparperia. Onko raparperi marja? Mistä herukka tulee, jos ei puutarhasta?

Tiedoksi persut: Suomi ei teitä tarvitse.

Koronajärjestelyt KPL:n peleissä toimivat vain paperilla. Yleisö ei piittaa turvaväleistä. Toista aaltoa ei voine välttää.

JTK

Kannattaisiko harkita mopoille ja moottoripyörille vuosittaista katsastusta. Valtiolle lisää rahaa. Ehkä ne moottorien äänetkin hieman vaimenisi.

Öinen ajatus

Terveyskeskus-taso ei ole kunnossa, vaikka toisin kehutaan. Kovin usein lääkäri diagnosoi vakavan sairauden liian myöhään, vaikka potilas hakeutunut ajoissa vastaanotolle. Tilanne tuttu muuallakin kuin Kymsoten alueella.

Tais olla itse Kouvolan konkurssi lähempänä kuin minkään muun yhdistyneen kunnan. Ratapiha olisi pitänyt jättää ratapihaksi.

Korian suoran pyörätien väli kasvoi helakkaa lyhytvartista puna-apilaa. Seuraavana päivänä tullessani oli loputkin leikattu. Säästäkää edes kuluissa. Eksynyt oon asfalttiviidakkoon.

Kyyhkyt kyykkyyn. Huumoriako mainoksella haettiin? Paremminkin vastenmielinen.

Kuinka kauan demarit sietää riveissään kookoomuslaisista kannanotoistaan tunnettua Antti Koivistoa vai olisiko Antin itse tehtävä ratkaisu.