Napakat: Suomalaisten ainoa luotettava eläkerahasto on lapset

Olisiko mahdollista saada bussikatos Tervaskankaantielle Veturin taakse? Ei ole vielä näkynyt. Olisi kivempi odotella bussia suojassa sateelta ja tuulelta. Kai siihen rahaa löytyy. – Autoton

Eivät ne perhevapaat niinkään vaan lapsilisät ajan tasalle. Lapsivähennykset. Yleinen turvallisuuden tunne tässä muutosten yhteiskunnassa. Asuntolainavähennykset. Kyllä alkaa väki lisääntyä.

Koiran lenkittäjille pimeällä myös huomioliivit. Se on tärkeämpää kuin koiralle.

Toivottavasti itäradan valmisteluun osallistuvat Kouvolan edustajat älyävät eteläisen Kouvolan ja Koillis-Uudenmaan tarvitsevan yhteisen aseman johonkin Elimäen kirkonkylän tasolle. – Ilkka

Syntyvyyden lasku on loogista seurausta siitä, miltä tulevaisuus näyttää. Epävarmuus lisääntyy. Hallituksen politiikka on vain lisännyt epävarmuuden tunnetta.

Eivät nykyajan nuoret naiset halua tehdä lapsia! Haluavat vain elää vapaasti ilman vastuuta mistään. – Koti

Mikähän on tavallinen nuoriso? Ja eikö nuokkareita ole ympäri Kouvolaa. Upea rakennus keskellä kaupunkia esim. just bänditoimintaan. Hieno juttu!

Kyllähän väestömäärän lasku alkaa 70- ja 80-luvulta, kun muodissa oli yksi lapsi tai joskus kaksikin. Nyt niitä halukkaita tekijöitä on todella vähän. Tilanne tosin sama useassa muussakin maassa.

Eivät kaikki kuuntele musiikkia, vaikka kuulokkeet olisivat korvilla. Sieltä kuunnellaan myös mm. kirjoja, opintoaineita ja kieliä.

Bensalla ja dieselillä ajetaan. Sähkö- ja kaasuautot ym. ovat utopiaa pitkälle eteenpäin.

Ottakaa nyt edes kerran järki käteen ennen seuraavia vaaleja. Ei päihderiippuvaisia terveysasemille. Ole tiukkana, Nina Tavast. - Valkialain

Miksi lapsesta kasvaa kiusanhenki? Vanhemmilla ei ole aikaa lapsille, oma aika ja some ovat tärkeämpiä. Älypuhelinon kasvanut käteen kiinni! Surullista...

Miksi päihdeongelmaiset pitää ohjata terveyskeskuksiin, jolleivat he itse eivätkä kanssajonottajat sitä halua? Rahasta kiinni? Tingitään inhimillisemmistä kohteista, please.

Kouvola voisi ostaa Manskin remontissa säästyneillä euroilla harjaavan kadunpesukoneen, jolla vaalea kiveys pidettäisiin puhtaana. Manski on täynnä likaläikkiä.

Napakoissa evättiin eurot sivukylille. Siellä kustannetaan valaistus itse, kaupunkilaisille 130 000 kausivalaistukseenkin. Huh! Ravintonne on sivukyliltä. Kokeilkaa jouluna ilman.

Suomalaisten ainoa luotettava eläkerahasto on lapset.

Lehdet mädättää nurmen ja kyllä haravoitu piha on kaunis.

Nopeusrajoituksia pitää noudattaa autokoulun opein. Merkiltä merkille.