Napakat: Tietääkö joku kuntosaliyrittäjän, joka ei anna työntekijän käyttää firman salia työsuhde-etuna?

En voinut itkemättä lukea juttua Vanhus saattaa maata 12 tuntia lattialla ulosteissaan (KS 20.1.) . Äitini on kokenut saman, mitä voin tehdä? Lieneekö oma kohtaloni sama.

Eipä ehdi ja muista kaupungin työntekijä Konttia vilkuilla, kun on jatkuvasti noita töitä ihan jonoksi asti.

Suuret kiitokset henkilölle totuudenmukaisesta kirjoituksesta vanhusten hoidosta tällaista ollut jo kauan. Vanhukset ei osaa pitää puoliaan. Näissä taloissa kyllä laihtuu, ei ole paino-ongelmia.

Koripallon katsojakeskiarvot ovat Suomessa noin 900. Mihin Kouvot tarvitsee isompaa hallia? Amerikan avut pelaavat ja omat juniorit seuraa vaihtopenkiltä.

Vieläkin närästää KooKoon toimiston munaus surkeassa juhlaottelussa, jossa pelipaidoissa pelaajien nimet oli muka kouvolalaistettu. Itse asiassa ne oli käännetty kuusaalaiselle känkkäkielelle!

Hienoa KooKoo ja Heiskanen. Joukkue taas täydessä tikissä ja taistelussa! Toivottavasti ei mennyt liikaa pisteitä hukkaan tuolla taakse jääneellä "nukkumisjaksolla". Tsemppiä. – Katsoja.

Kiitos Kouvolan kaupunki, auraamattoman tien takia auton iskunvaimentajat hajalla.

Tanskassa tapahtuu jo se, joka Suomessakin on todennäköisesti edessä. Maakunnista luopuminen ja aluesairaaloiden palauttaminen jälleen käyttöön. - JK

Luonnon tuhlausta, jos varttitunnin takia rakennetaan miljardirata Lahden ohi samalla kun junavuorotarjonta ja poikkiyhteydet heikentyisivät! – Puckis

Kiitos Elylle noista stop-merkeistä esim. Jokisillantien risteyksessä. Sujuvoittavat liikennettä näin liukkailla mukavasti.

Resurssien pienenemisellä turha perustella: Uintietu ei syö euroakaan tyky-määrärahaa. Tietääkö joku kuntosaliyrittäjän, joka ei anna työntekijän käyttää firman salia työsuhde-etuna?

36 000 käyntiä eli etu oli pidetty ja käytetty. Kuinka paljon käyttäjiä palloilussa, salivuoroilla ja keilauksessa? Olisitte poistaneet ne vähemmän käytetyt. Eikös tykyllä tavoitella tehoa?

Mehiläisessä asiointi epämiellyttävää, koska ilmoittautuminen avotilassa. Kaikki ympärillä kuulevat.

Asiakas maksaa kaupan palkat joo, mutta itse valitsemallaan summalla ja haluamallaan kaupalla.

Entinen Kouvolan kaupunki ei maksanut työnsä ohella korkeasti kouluttautuvalle työntekijälle yhtään parempaa palkkaa valmistumisen jälkeen. Opiskele vaan, mutta tee töitä samalla palkalla kuin ennenkin.

Minä hoitotyöntekijä katson päivittäin vapaana olevat työpaikat, mitä voisin hakea. Tämä ihanuus on niin nähty ja koettu nyt.

Uusimmat uutiset