Napakat: Ei kansanedustajien velkoja ole julkaistu vaan ulosottomerkinnät. Kaikki saattaa olla pelkkää velkaa päällä olevia hienoja vaatteita myöten

Kaupunginhallituksen jäsen ei siis tiedä, mistä 26 miljoonan vajaus johtuu. Mitäpä se nyt hänelle kuuluukaan! Voi vitsi!

Äitienpäivänä sen näkee, miten erilaisia lapset ovat. Toinen tuo iloa ja kunnioittaa äitiä. Toinen taas aiheuttaa paljon murhetta, äidin sydämelle.

Kansanedustajien tulot ja menot tutkitaan, samoin omaisuus. OK!

Todellakin kansanedustajaehdokkaiden taustat pitäisi aina selvittää ennen vaaleja. No, eiköhän niillä kaikilla ole joku luuranko kaapissa. Politiikkahan on kieroa peliä, josta me tavikset aina maksetaan.

Kyllä, kannatan kaupunginhallituksen palaveeraajille omien kahvipullien mukaan ottamista, termoskahvitkaan eivät olisi pahitteeksi. – Nisu!

Mitäs pienistä maksuhäiriöistä — seuraavia otsikoita odotellessa.

Tilaan sitten netistä oikean osan normaalihintaan, kun ei Kouvolan liikkeessä kiinnosta, saako asiakas oikean osan ja otetaan maksuksi yli tuplan suurempi hinta?

Olisi vähintään mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon supistuisi Brysseliin pyrkivien määrä, jos palkkiot ja eläkkeet siellä oleilusta kohtuullistettaisiin vastaamaan esimerkiksi kotimaan virkapalkkoja.

Varoituksena muille. Ostin vanhan omakotitalon. Silloisen tavan mukaan ei salaojia, ei alapohjan tuuletusta ja anturat olemattomat. Laudoituksen alla seinähirret homeessa.

Ei kansanedustajien velkoja ole julkaistu vaan ulosottomerkinnät. Kaikki saattaa olla pelkkää velkaa päällä olevia hienoja vaatteita myöten.

Tarvitaan kokonainen erityiskoulu... Mistähän tämä kertoo? No yksinkertaisesti siitä, kun vanhemmilla ei ole aikaa lapsille. Omat menot ja harrastukset ovat tärkeämpiä.

Vuodesta 2007 hallituksessa on istunut muitakin kuin kokoomus tai kepu; muun muassa demarit. Ei niistä kukaan ole yksin päätösten takana. Vasemmistopuolueet rahoittavat innokkaimmin lainoilla!

Luetuimmat