Napakat: Saisiko asuntomessuille juna-asemalta höyryjunakuljetuksen?

Luonto hoitaa itsensä ilman ihmistäkin, ei lahoava metsä ilmaa saastuta. Siellä sitäpaitsi tärkeää eliökuntaa, jota tehohakkuut hävittävät.

Ratamoon ei tule tilaa saattohoidolle. Sairaalat tehdään terveiden ja henkilöstön kuntoutus- ja lomanviettopaikoiksi. Sairas, puhumattakaan kuolevasta on häiriötekijä, heti toimenpiteen jälkeen ulos.

Olavi Virta -elokuva liikuttava ja hieno toteutus. Virran tahdissa tanssineet ja hänen aikanaan eläneet samaistuvat. Upea! – 50 syntynyt.

Kaupungin 1 000 ihmisen vähennys tekee vasta 5 miljoonaa euroa, ei edes riitä.

Kertokaapa arvoisat lautakuntalaiset, mitä Kouvola hyötyi esim. matkasta Mallorcalle? – Kaupunkilainen

Saisiko asuntomessuille juna-asemalta höyryjunakuljetuksen? Palkataan raviradan P-paikan yhteysbusseihin opiskelijat selostamaan tietoa Kouvolasta.

Koplan tulevista kuvioista ja sopimuksista ei ole tiedotettu mitään nyt kuukauteen. Sen sijaan saamme lukea IPV:n, KiPan, Tahkon ja HP:n sopimuksista viikottain. Miten on?

Olen työtön ja minua harmittaa työministeri Jari Lindströmin (sin.) jatkuva haukkuminen. Lindström ei alista työttömiä eikä ole työnantajien kätyri.

Yleistämällä nuorten maailman, kohtaamiset kyynistyvät.

Sairaala pönöttää kalliolla, mutta uusi tehdään suolle. Manskille katto päälle ja hyvin toimiva Matkakeskus myllätään sekaisin. Ollaanko täällä seottu?

Siis luuleeko vallalla leikkivä ministeri kaikkien kyykytysten, leikkausten, kikyjen jälkeen saavansa köyhien, työttömien, pienipalkkaisten, duunarien ja hoitajien äänet.

Katsoessani (KS.14.10.) kaupungin virkamiesten matkoja tuli eittämättä mieleen, kuinka moni näistä on ollut ns. yleishyödyllinen matka? Esimerkiksi viikon matka Mallorcalle vaikuttaa viikon lomailulta.

Nykyisen kullankaivajan kirjoitus oli täyttä asiaa. Tämän hetkisessä Suomen taloustilanteessa ay-liikkeiden lakkoilussa ei ole mitään järkeä, päinvastoin siitä on vahinkoa.

Pohjapato kyllä! Lappalanjärvi ja sen käyttö kärsii veden vähyydestä Pintaa tulee nostaa 70 cm. Toivottavasti Ely ja kaupunki ryhtyvät heti toimeen.

Kyllä alkoi viikko kivasti, kun luin Topakoita. Jatka samaan malliin Juha Vesala! – Sormuin

Me jalankulkijat, Kouvolan kaupungin asukkaat, veronmaksajat olemme melkein motissa, koska kulku Kiskokadun portaissa on mm. senioriille liian raskas.

Sippolan srk-talon sulkeminen lyhytaikaisesta käytöstä oli sisäilmatyöryhmän täysin ylireagoitu päätös. Miksei kysytty aktiiviseurakuntalaisten mielipidettä asiasta?

Uusimmat uutiset