Napakat: Kouvolan liikennevaloihin pienempi valo alemmas, niin valo näkyy autoon sisälle

Maatalousyrittäjän keskimääräinen tuntipalkka on noin 4 euroa. Jos me haluamme syödä kotimaista ruokaa, säilyttää perustuotannon varassa toimivan elintarvikeketjun työpaikat ja varmistaa ruuan saatavuuden kriisien yleistyessä, tälle pitää tehdä jotakin!

Meidän pikku mirrikulta on kantanut jo ainakin 3 oravanpoikasta kotiin Valkealan kirkonkylässä. Äly hoi, eikö soimaa yhtään?

Allekirjoita kansalaisaloite "Hajustekemikaaleille altistumisen vähentäminen Suomessa". Aukesi 4.6.2020.

Taas Noidanniementieltä ihanat tienvarren kukat ajettu nurin parhaaseen kukinta-aikaan! Miksi? Pensaat jätetty!

Ei ne päälliköt vaan vähene Kouvolasta – päinvastoin lisääntyy: joukkoliikennepäälliikkö alaisenaan joukkoliikennekoordinaattori. Voisiko joku selittää...

On kumma tuo Telepaari Eskolanmäessä. Sille ei kaupunki voi tai ei halua tehdä mitään. Sais edes pusikon matalaksi, näkyisi paremmin poliiseille kun alueella liikkuvat.

Maailman rikkaat, syrjäyttäkää joka vuosi koko ihmiskunnan hiilijalanjälki. Päästömarkkinoilla se maksaa n. 10 eur/hlö. Ilman planeettaa ei ole rikkauksiakaan.

Kouvolan liikennevaloihin pitäisi lisätä sellainen pienempi valo alemmaksi, ei tarvisi jättää autoa turhan kauaksi liikennevalotolpasta. Monessa kaupungissa sellaisia löytyy, ei tarvi niin paljon kurkkia, kun risteyksen toisella puolella ei ole valoja.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset