Napakat: Suomessa metsät yliharvennetaan teollisuuden eduksi ja metsänomistajan ja ilmaston tappioksi

Sanotaan että meidät asetettiin viljelemän ja varjelemaan maata. Ei onnistunut ainakaan tuo varjelupuoli. Niin monet jutut näyttävät nykyisin huonoilta.

Suomalainen metsätalous ja vallitseva metsänhoitotapa tuottaa lähinnä halpaa raaka-ainetta sellukattiloihin.

Hyvä, että niistä rumista tatskoista kirjoitetaan. Eikö paperi riitä, kun elämänkerta pitää laittaa iholle? Myös terveysriski. Entäs se tuleva ryppyiho — oma iho paljon kauniimpi.

Japanissa hehtaaria kohden on kaksi kertaa enemmän puuta kuin Suomessa. Myös keskieurooppalaisissa metsissä on enemmän puuta.

Suomessa metsät yliharvennetaan teollisuuden eduksi ja metsänomistajan ja ilmaston tappioksi.

Jospa nämä yt-neuvottelut käytäisiin myös kaupunginhallituksessa. Siellähän on jo eläkeiässä olevia henkilöitä. Eikä uusia tilalle, näinhän nämä asiat hoidetaan muissakin työpaikoissa.

Jotta voitonhuumassa ei innostuttaisi liikaa, tulee muistaa, että voitto Liechtensteinista ei ole yllätys kenellekään. Kun mitalipelit alkavat, vastus on ihan toista luokkaa. — JK

Kamalasta vouhkaamisesta päätellen Suomi on jo voittanut potkupallon maailmanmestaruuden. Jäitä hattuun.

Kannattaisiko vähentää tarpeetonta kuluttamista ja keskittyä mielekkään elämän rakentamiseen ja elämiseen?

Kuka saisi uimahallien peseytymättömät, kuivilla hiuksilla altaaseen tulijat kuriin? Jokapäiväistä. Valvojia ei kiinnosta.

Teatterinjohtajamme ohjaama Pentik-näytelmä on kuin taideteos: kaunis, herkkä ja koskettava. Miellytti myös kerrontana. Tehty tyylillä. Sopisi vaikka joulu- tai merkkipäivälahjaksi.

Kouvola voisi ottaa oppia Puumalasta. Puumala pienenä vanhusvoittoisena kuntana pärjää. Miksi ei Kouvola?

Uskovaisiksi itseään väittävät ovat kateellisia, kun muutkin saavat jouluna ja pääsiäisenä vapaata. Onko alettava ajaa näiden vapaiden poistamista? Uskonnon vuoksi kukaan ei saa saada etua muihin nähden!

Virkamieheksi palkattujahan on vaikeampi irtisanoa. Siten turvataan henkilöstön määrä muuttamalla työsuhde viraksi.

Eipä saatu konsultin ehdottamaa, mutta Toikan puolustamaa apulaiskaupungin johtajan turhaa virkaa poistettua. Menee nekin kalliit veroeurot Mäntyharjuun.

Olisiko maamme talous, kuntatalous mukaan luettuna, aivan eri mallilla, jos meillä olisi oma raha? Talouspoliittista liikkumavaraa olisi enemmän.

Junaliikenteen kehittäminen on turhan Helsinki-keskeistä. Kaikki radat vievät Helsinkiin. Poikittaisliikenteessä valtavia mahdollisuuksia. Maakunnilla on väliä!

Suomen päävalmentaja Markku Kanervan "tuuletuskuva" ehdottomasti EM-kisapaikan parasta antia. — Jess:-P