Napakat: Valkealassa tehdään hienoa työtä Harjunmäellä!

Hyvä kirjoitus Lauri Lamminmäeltä. Muutama jarrumies on pitänyt kaupunkia leikkipaikkanaan. Voi...

Kiitos kaupunginhallitus, taas kunta-alan työntekijät maksavat! Eivät riittäneet kikyt ja lomarahojen leikkaus kolmen vuoden ajan, ei palkkiolomien menetys, vaan viedään vielä.

Kukkahattutädit taas vauhdissako? Toiset yrittävät parantaa ulkoilualueita, mutta vähän hajun käydessä nenään ollaan marisemassa. Pyykkipoika nenään tai pitää pysyä kotona.

Yt:t taas edessä. Miten niiden edellisten kävi? Ei ole tullut mitään tietoa. Taitaa olla yhtä tyhjänpäiväistä kuin koko hallituksen toiminta.

Mikään yksityisyrittäjän firma ei kestäisi tuollaisia sairauslomia kuin on Kouvolan kaupungilla ja Kymsotella.

Kiitos kaupunginjohtajalle, että olet alkanut toimia lain sinulle antamin valtuuksin. Johtamiseen ei tarvita kyläpoliitikkoja. Jatkovihjeeksi, Kinnosta pois jonninjoutavat asiantuntijat

20—30-vuotiaat lapsettomat nuoret, kuka teitä käy vanhana katsomassa? Se koirako? Voi olla yksinäistä ja se vanhuus tulee varmasti.

Hienoa Marita Toikka! Näytit oikeaa johtamista oikealla hetkellä, etkä nöyristele vanhoja pisteenkerääjiä. – Järjen ääni

Hometalossa käynnistä on komiikka kaukana. Asiakaspalvelussa tarvitsisi monta kertaa hengityssuojaimen, sillä niin kovin monen ihmisen vaatteet haisevat homeelle ja laholle puulle.

Valkealan Harjun hakekasat ovat UPM:n kattiloiden lipeä- ja biolietejätteitä. Siksi haisee. Uusi Roskaruka.

Hommaa altistuminen sisäilmalle ja tule vasta sen jälkeen ilkkumaan kaasunaamarista. Voi hymyilyttää tai alkaa ymmärtää.

Ei ole mikään ihme, jos kunnat ja valtio ovat köyhiä, kun kaikki ottavat sieltä. Vielä varattomat ymmärtää, mutta ei sellaisia, jolla on varaa maksaa, mutta kaikki vaan veronmaksajan piikkiin.

Valkealassa tehdään hienoa työtä Harjunmäellä! On latua, laavua, pulkkamäkeä, frisbeegolfrataa — ja jotkut kehtaa aina valittaa, hävetkää!

Suurituloisille ei pitäisi maksaa kokouspalkkioita eikä tarjoilua kaupungin rahoilla. Tarjoilut jokainen maksakoon itse.

Voisivatkohan Prisman apteekki ja Alko vaihtaa myymäläpaikkoja keskenään? Suurin osa kaupan asiakkaista käyttää parkkihallia, nykyisellä paikalla apteekki piilossa.

Ovat tiet sen verran harmaat, että on taidettu jo ekat suolat ajaa tänä talvena. Voi elämän kevät!

Miksi halveksitte ihmishenkien pelastajia tai opettajia vain, koska nämä ovat julkisella töissä? Oletteko parempia ihmisiä? Teettekö tärkeämpää työtä? Epäilen. —— Kiitollinen