Napakat: Yksi ystävällinen vastaantulija lenkillä saa hymyn kasvoille koko loppumatkan ajaksi

Itselläni eläketulot ovat vuodessa 24 000 euroa. En vaan jaksa ymmärtää, miksi julkaistaan verotiedot. Eikö terveystiedotkin pitäisi samalla periaatteella julkistaa uteliaiden tirkisteltäviksi.– JK

Eivät minua kiinnosta suurituloisten verotiedot juurikaan vaan tuttujen, naapureiden ym tulot ja maksetut verot. Varmasti muitakin!

Naisvaltuutetut pitäkää pintanne–painostusyritykset julki ja sähköpostit talteen.

Kyllä on hölmöä käytöstä ja lapsellista naureskella toisille. Eivätkö vanhemmat ole opettaneet , että toisille ei naureskella.

Yksi ystävällinen vastaantulija lenkillä saa hymyn kasvoille koko loppumatkan ajaksi. Kiitos

Parasta teatteria Kouvolassa: Kaupungin valtuuston farssi 11.11. näkyy myös netissä! Kouvolan tuho kaikkien lehmänkauppojen jälkeen , jatko-osan esittää valtioneuvosto!

Verotiedot sen paljastivat, miten paljon Kouvolan johtajat nostavat palkkaa. Palvelujen vähentyessä johtajia myös suhteessa pois.

Energiayhtiön johtajien palkat heittämällä suuremmat kuin kaupungin johtajien. Miten on mahdollista?

Kaupunginhallituksen päätökset. Nostan hattua Jenny Hasulle, Maria Elorannalle ja Sanna Tähtiselle, kun pystytte tekemään itsenäisiä ja järkeviä päätöksiä kouluasiassa ettekä kalastele äänestäjien ja puolueen suosiota. Respect.

Nostakaa nyt edes veroprosenttia yksi kokonainen yksikkö, kun ette oikein saa muita säästöjä aikaan. Keistäköhän kysymys?

Maalaisista tulee heti ympäristöaktiiveja jos oma etu sitä vaatii!

Kiitos Tähtinen, Eloranta ja Hasu. Teissä on " munaa" Veronmaksaja.

Politikointi jyräsi järjen kaupunginhallituksessa. Valtionvarainministeriön kaitsenta odottaa. – Spectator

Artikkeli kymenlaaksolaisen lammastilallisen julmasta eläinten kohtelusta oli sydäntäsärkevää luettavaa. Pidetään silmämme auki, autetaan eläimiä.

Onpa hyvä, että säästöjen vastustajien nimet on julkaistu. Olemme väsyneet maksamaan veroja turhasta. Uurnilla tavataan.

Jos täällä on oikeasti joku ilmastonmuutos tapahtumassa, olisiko lentoliikenteessä lennettävä vain tarpeelliset lennot ja niihin eivät kuulu lomalennot.

Eivätkö ihmiset ymmärrä, että kuinka paljon maksaa yksi uimakerta?

Ei ruoka ole kallista, just ostin kilon sisäpaistia 9,50 euroa. Leipää saa alle euron paketin ja makaronia kilon puolellatoista euroa. Sähkö, vuokra ja harrastukset maksavat.

Onkohan Eero Laesterä selvittänyt myös, miten lapset ja työntekijät jaksavat 100 lapsen päiväkodissa?

Kyllä sapettaa, kun seuraa miten muka hoitajat vievät kaupungin rahat. Ei voi edes verrata eräiden tuloihin!

Kuusankosken uimahallia ei lopeteta, se on eniten käytetty, asukastiheällä paikalla, lapset, eläkeläiset ja perheet yhdessä, urheiluhalli ja kaikki edellytykset parhaat mahdolliset. Se säilyy siinä, olkaa huoleti.

Punakynä piirtää viivaa maidon ja lihantuotannon ylle. Vihreää valoa huumeiden käytölle! Onko missään enää mitään järkeä?

Luetuimmat

Kommentoidut