Napakat: Onneksi olkoon kaupunki, nyt upea yritystoiminta Moision kartanossa päättyy; ostajia kartanolle lienee jonoksi asti.

Hyvä MOT:n ohjelma maatalouden virkamiehistä. Poliitikot ja MTK, laittakaa ne kuriin. Nehän on meidän renkejä ei isäntiä.

Nyt meni aamukahvi väärään kurkkuun, pormestari Kouvolaan...

Älkää hyvät ihmiset aina kaivako kaikista uutisista nurjaa puolta. Jos Kouvolan sivukyliltä loppuu bussivuoroja vähäisen käytön vuoksi niin tilalle saamme asiointitakseja.

Hyvä Fazer, voin ostaa suklaankin, kun et vienyt Kaslinkia meiltä. Pelko kyllä kyti mielessä.

Jos haluat nauruterapiaa, mene katsomaan Vaimoni on toista maata. Hauska ku mikä!

Kss-maakaasun hinta tammikuussa: Energia 149 euroa siirto ynnä muuta 221 euroa.

Kiitos Jaalan terveysaseman nopeasta reseptin uusinnasta. En ehtinyt autolla kotia, kun Kelan viesti kilahti.

Nykyajan ihminen luulee hallitsevansa kaikkea. On hienot tekniikan keksinnöt ja niin edelleen. Koronavirus antaa taas muistutuksen, että kaikkea ei voi hallita.

Sorvalin kirjoituksia lukiessa huomaa, että hän jäänyt niin bussi- kuin junakyydeistäkin. Onnibus.

Onneksi olkoon kaupunki, nyt upea yritystoiminta Moision kartanossa päättyy; ostajia kartanolle lienee jonoksi asti.

Koiranpaskakeskustelut on näköjään aloitettu. Minä en kerää yhtään maatuvaa kökkärettä ennen kuin tupakantumpin keräys tulee pakolliseksi. Sen maatumiseen menee 50 vuotta.

Nimimerkki Ukille! Kiitoksia asiantuntijan uudesta jääkiekkotermistä tuurikiekosta! Mitä hänen mielestään KooKoo pelaa. Eli vanhat SM-Liiga joukkueet jotka ovat KooKoolle hävinneet ja ovat sarjassa KooKoon alapuolella! Näillä SM-Liiga joukkueilla on ollut vain huono tuuria KooKoossa pelatessaan!

Kouvola myi Elimäen Siestan ja nyt sulkee Korian uimahallin, mikä seuraavaksi?

Mitä häröfirmoja ovat nämä Kouvolan ja lähialueiden alueellisia puhelinluetteloja (muka) ylläpitävät firmat? Soittelevat ja myyvät höpöhöpöä.

Ai nytkö sitten puuhastellaan oikein pormestaria? Mitäs jos lopettaisitte nämä sijaistoiminnot ja keskittyisitte hoitamaan kuntalaisten peruspalvelut kuntoon!

Mitä hyötyä Kouvolan kaupunki saa myymällä Moision kartanon, joka on antanut paljon Kouvolan imagolle. Vain kertakorvauksen.

Nonni. Luonto valtaa sen, mistä ihminen luopuu. Ensin tuli karhut, sitten ahma ja susi. Korpimaiseman koristeet. Hirvikärpäset ehkä syksyllä.