Napakat: Aikavyöhykkeet määrittävät kellonajan maapallolla! – GMT

Metsähallitus näyttää tavoittelevan vain kävijämäärien kasvua Repovedellä "virikkeineen". Todelliset luonnonystävät ovat alkaneet karttaa koko miljöötä. Olette "metsässä" Metsähallitus, sillä eroosio jättää arpensa.

Kolkuttaakohan yhdenkään miehen omatunto isänpäivälahjaa vastaanottaessa?

Olipas karmivan ihana Halloween Manskilla! Tämä perinteeksi kiitos!

Korialaisille tiedoksi, täältä eteläisestä kaupunginosasta lähtee koulukyyti aamuisin nyt 7:20 Elimäellä.. Jos kuljetetaan Korialle kouluun, on lähtö reilusti ennen seitsemää. Onkohan matka molempiin suuntiin yhtä pitkä?

Ei kai joku kuvittele, että Haanojan, Korian ja Kuusaan uimahallien käyttäjät voidaan tunkea Palomäen halliin. Ei onnistu, se on vesiliikuntaharrastukselle piste. Että kiitos vaan. - 40 v. aamu-uintia.

Lauma lapsiako se söi kesän alussa yli kolmella tonnilla karkkia? - Joo, Antti ja muut kansan valitut totuttelivat makeaan elämään.

Aikavyöhykkeet määrittävät kellonajan maapallolla! – GMT

Tervehdin ilolla lentoveroehdotusta. Onhan järjetöntä edistää edelleen ilmaston lämpenemistä ja tulevaisuuden tuhoamista mielihyväreissujen takia. Ihan vain huvikseen.

Nyt uutisissakin, miksi lentoliikenne pannassa? 0,2 prosenttia kotimaisesta hiilijalanjäljestä. Autoilu pahin! Lopettaako nuoret ilmastohysteerikot tai muutkaan nuoret turhan pärtsäilyn autoillaan? Olisi syytä, jos näin vouhkataan.

Kouvola voisi koota henkilöstöltä säästövinkit ja -näkemykset, sillä paras tieto on usein fiksuilla rivityöntekijöillä. Näin säästöihin myös paremmin.

Urheilupuiston uimahallissa näin lastenaltaassa kolme ulostepökälettä. Valvoja ei vienyt edes leluja puhdistukseen, vaan jatkoi ruokatuntiaan? – Björn

Hei "Järki käteen", kaupungin työntekijät lomautettiin jo 2013, lomarahat leikattiin 2017, 2018 ja 2019. Palkkiolomat ja muistamiset 20 ja 30 vuoden palvelusta lopetettu 2019. Maksakoot jotkut muut tällä kertaa.

Marita Toikan oma vaatimus oli saada apulaiskaupunginjohtaja. Eero Laesterän mukaan virka on turha kulu kaupungille.

Metsästysseura petti maanvuokraajat. Poisti vuokranmaksun, joka oli hirvenlihapala joka vuosi. Useita kymmeniä vuosia käytössä ollut käytäntö. Suullinen sopimus. Naapuriseurat pitää hirvipeijaiset omilla ohjelmillaan. Tämä seura ei mitään. – Petetty olotila

Perussuomalaisen puolueen sisällä saattaa olla venäjämielistä porukkaa, joka edistää,ehkä typeryyttään, Venäjän etuja. Kannattaa selvittää, onko näin.

Kiina ja Venäjä torppasivat jälleen Etelämantereen suojelualueesta sopimisen. Luonnonsuojelu ei näytä kiinnostavan.

Hyvä kirjoitus Mauri Harjula JHL (KS 2.11). Me huonopalkkaiset. jolle käteen jää alle 2 000 euroa kuukaudessa joutuisimme jäämään lomautetuiksi? Mistä leipä pöytään niille viikoille?

Vaikka kulttuurilta siirrettäisiin kaikki rahat sotelle niin vielä jää kiinni kurottavaa ja samalla tulee kulttuurikentältä lisää sote-palvelujen tarvitsijoita. Mitäs sit?