Napakat: Naiset potkii jaloillaan kädessä kannettavaksi tarkoitettuja ostoskoreja pitkin ruokakauppojen kuraisia lattioita

Tien suolaus on liukkauden siirtoa ja pohjavesien pilaamista. Todennäköisesti tämä otetaan tosissaan vasta sitten, kun pohjavedet on pilattu!

Ei ole lunta aurattavaksi, niin ajetaan suolaa, ihan joka välissä. Jostainhan ne ylityötunnit on otettava. Suolauksen puolustajilla tuskin käsitystä, että millaisia määriä sitä tuonne levitetään!

Kymsoten johtajaylilääkäri kerkiää vielä, jos kiinnostaa, tutustua Poksin tilanteeseen, sillä se paatti on pahasti kallellaan ja uppoaa pian.

Kissani liikkuu valvotusti, kuten laki edellyttää. Iloitsen, kun se nappaa hiiren tai myyrän. Joskus se lopettaa huonokuntoisen linnun kärsimykset.

Jumalanpalvelus TV1:sta. Törkeää, kuorolaiset täysi meikki naamassa!

Naiset potkii jaloillaan kädessä kannettavaksi tarkoitettuja ostoskoreja pitkin ruokakauppojen kuraisia lattioita. Ottakaa ostoskärryt, jos ette jaksa koria kantaa.

Onko Kouvolan hiihtoseuran toiminta loppunut kokonaan, kun maakuntaviestissä ei ollut yhtään joukkuetta? Kajoltakin kaksi juniorijoukkuetta. – Hiihtelijä

Uskomatonta touhu Kouvolassa. Sairaanhoito Poksissa saatava ihmistä kunnioittavaksi. Niin asiakkaita kun henkilökuntaa kohtaan. Höpö höpö-jutut jäihin. Kanavat ja rallipolut.

Mitä järjestyksenvalvojat tekivät silloin Kookoo-Lukko pelissä, kun raumalaiset jääkiekkofanit rikkoivat katsomon tuoleja.

Kiitos Poksin hoitajat nostitte "kissan pöydälle" yhteistuumin . Mitä maineeseen tulee, niin syyt sen menettämiseen löytyvät kyllä muualta. Kaikkea hyvää teille. – Asiakas.

Kaupunki on kehittänyt työhyvinvointia ja työterveyshuoltoa: vaivoihin valohoitoa Manskilla ja kuntoiluun kelluntaa Kimolassa.

Kyllä on taas huonossa kunnossa Poksin mäki. Ei varmaan pysy potilaat ambulanssin paareilla.

Miksi ei Poksin valittava hoitaja ymmärrä, että kaiken takana ovat päättäjät, jotka epäsivät Poksin toiminnan? Voimia lääkäreille ja hoitajille ja valitukset oikeisiin kohteisiin.

Keskiviivan tuntumassa 60-70 km/h kelissä kuin kelissä ajava aiheuttaa kilometrien jonot joustamattomalla ajotyylillään.

Kouvolan kaupunki "säästää" myös työntekijöiden työhyvinvoinnista.

Jättäkää edes Kuusaan sillat rauhaan. Sirkusvälineet kuuluu sinne Manskillenne.

Ei ilmainen uimahalli työhyvinvointia takaa, eivätkä kaikki siellä käy. Liikunta- ja kulttuurisetelit olisivat tasapuolisempia.

Onko Suomessa edeltävät vuosikymmenet rakennettu sutta ja sekundaa koulujen kanssa, kun ne kaikki homehtuvat tai muuten mätänevät? – Mummo 1950 vuodelta

Nyt Poksin hoitajat, tuotte ammattitaidottomuutenne esiin. Ammattitaitoiset hoitajat osaavat priorisoida ja organisoida työt eikä heillä näin ole jatkuvasti kiire.