Napakat: Toivemonitoimiareena – Uusi 10 000 hengen pesäpallostadion katetulla katsomolla

Aktiivimalli? Eikö se ole ihan hyvä? Meillä on liikaa kotona makaavia työttömiä. On tietenkin niitäkin, jotka ovat aktiivisia. Joutenoloon tottuu, eikä haluakaan tehdä mitään. Ei kerry eläkettä.

Paavo Väyrysen tulevaisuuden Suomi on ei niinistö, vaan kohti Impivaaraa.

Kuka hoitaa aivoinfarktipotilaiden liuotushoidon ja infarktipotilaiden, kun mäellä käsittääkseni tarvitsee olla siihen koulutettu henkilö, joka on yhteydessä Helsingin asiantuntijoihin.

Sairaspaikkoja vähennetty ja koko ajan on potilaita käytävällä ylipaikoilla. Mitäs jos päättäjien läheiset monta päivää makaisivat siinä? Tää ei vaan ole oikein! Ei potilaita käytäväpaikoille! Lisää vuodepaikkoja.

Suomessa on menossa ennätysmäiset toimivien järjestelmien romutustalkoot. Kiitos hallituksen.

Työttömien sadistinen simputus ja suoranainen henkinen kidutus on ihmisoikeusrikos ja valtioterroria! – Joule

Täysin samaa mieltä Ylen nykyisestä ohjelmistosta. Täyttää soopaa ja pelkkiä uusintoja parhaimpaan katseluaikaan! Vaihdoin kirjoihin.

Ei riitä, että on hoidettu monia sydänkohtauksia, ne on hoidettava aivan kaikki! Monia ei ole hoidettu. Seuraukset on nähty, ikävä kyllä.

Minun toivemonitoimiareenani olisi uusi 10 000 hengen pesäpallostadion katetulla katsomolla. Kesällä yhteislaulua tyyliin Alsång på Skansen ja muita esiintyjiä.

Kirsi Hokkanen ja kumppanit, liito-oravametsiinhän ette tietenkään kajoa, ettekä kaada kottaraisten pesäpuita, niinkuin on tapahtunut muualla Kouvolassa.

Minut ohjattiin kello10 Pohjois-Kymen sairaalan päivystykseen. Nyt olen odottanut lääkäriä kuusi tuntia. En tiedä kauanko menee vielä? Napakoiden mukaan nämä palvelut pitää säilyttää. Miksi?

Kiitos Kouvolan Sanomat makeista aamunauruista: "Hirvi käppäili radalla ja jäi junan alle, juuttuen junan renkaiden väliin".

Tv-ohjelmat tänään: 3–4 uusintaa ja kaikkea muuta hömppää. Huumoria, joka ei naurata ja muuta kummallista. – Ei niin iloinen veronmaksaja.

Voiko Kela lopettaa vuokralla olevan asumistuen niin, ettei ilmoita siitä vuokranantajalle? Häätö maksamattomasta vuokarasta ei käy hetkessä. Mikä laki turvaa asunnon omistajan oikeuksia?

Kouvolassa on hieno luonto, siksipä harvennukset pitää tehdä maltilla. Puunkorjuu etusijalla tehtyjä harvennuksiakin valitettavasti suoritettu.

Luetuimmat

Kommentoidut