Napakat: On käsittämätöntä, miten populistipoliitikot päästetään tuhoamaan ympäristöä

Jos pankki alkaa periä korkoa säästöistäni, nostan tilin tyhjäksi heti. Kyllä niille paikka löytyy. On jo varasuunnitelma. Varmaan päivää sanominenkin kohta maksaa. Ihme ryöstäjiä ja ahneita.

Tuloksettomasta riitelystä Kati Myllymäki lähti – olkoon Maritan kohdalla toisin. Sopua saleihin. Leikkaussairaala jo menetettiin pitkään riitelyyn. Asukasta hävettää tuhoon tuomittu kotiinpäinveto.

Karhu se käpälöi joka kesä jonkun ihmisen vaikka lenkkipolulla, mutta sutta pelätään ja väijytään ja tapetaan, jos löydetään.

Petteri Orpo kritisoi hallitusta siitä, että juoksevia menoja rahoitetaan omaisuuden myynnillä. Eikö Jyrki Katainen myynyt aikoinaan Carunan australialaisille? Ja siirtohinnat nousivat kahdessa kuukaudessa 30 prosenttia.

Mistä voin katsoa laskelmat säästöistä, joita Valkealan ja Elimäen lukioiden lakkauttamisista tulee? Miksi keskusta-alueelle jää kaksi lukiota ja reunoja rangaistaan taas?

Miksi maksaa kirkollisveroa, jos ei edes kirkkokahveita saa?

Kävin aikoinaan Myllykosken yksityisen laadukkaan yhteiskoulun, joka on lopetettu aikoja sitten. Jos kaksi lukiota riittää tulevalle oppilasmäärälle, niin ei ole järkevää kustantaa useampaa.

Pyydysmäen maastopyöräilijät! Kun väistän sinua koiran kanssa polulta kanervikkoon, "kiitos" olisi kohteliasta, vai mitä?

Amazonin sademetsää poltetaan mielin määrin. Onneksi suomalaiset vähentävät lihansyöntiä ja autoilua. Vielä kun saataisiin sellutehtaat estetyksi.

Hieno aloite Trumpilta tarjoutua ostamaan Grönlanti. Grönlannissa on valtavat luonnonvarat, joita kohta hyödynnetään. Jollei Tanska siihen kykene niin muut kykenee.

Eivätkö Kouvolan sote-neuvottelijat todellakaan tajua minkälaiseksi sote-ratkaisu muodostuu, kun Kotka sen näyttää päättävän. Ehkä tämä sote-alue ei Kouvolan kannalta ole oikea. — JK

Hienoa Kouvola! Kouvola tukee pyöräilyä! Päällystää oikein kolme kilometriä pyöräteitä. Ei taida päättäjät pyöräillä...

Toivottavasti viikonloppuna rallycross-festivaaliin osallistuvat pysäköivät autonsa muualle kuin Karjalankadun ajoradalle tai pyörätielle.

KPL:nn fanit, annetaan arvo hyville vastustajille, jotka syttyvät peliin! Se on parasta pesisviihdettä, ei asiaton kettuilu.Kohti finaalia ja upeita tilanteita.

Ennen lapset saatiin nuorina, ei ehtinyt elää niin sanottua omaa aikaa. Nyt lapset saadaan 30–40-vuotiaina. Ollaan niin itsekkäitä ja itsenäisiä, ettei mistään aiemmasta olla valmiita tinkimään. Ei ihme että uupuu!

On käsittämätöntä, miten populistipoliitikot päästetään tuhoamaan ympäristöä. Ilman maapallon keuhkoja meillä ei ole toivoa! Bolsonaro heikentää typeryyttään koko ihmiskunnan elinmahdollisuuksia.

Eikö omakotialueella tarvitse rakentaa rakennuksia valmiiksi? Tontilla makaa vuosikausia pilalle menneet rakennusmateriaalit kaiken muun tavarakaaoksen kanssa.

Kertokaa joku millaisia kiksejä saa, kun töhertelee kylttejä, merkkejä, seiniä ynnä muuta. Joltainhan sen täytyy tuntua, ei niitä muuten tehtäisi. Sama kun tahallaan rikotaan paikkoja.

Nyt Markus Hallasuo Koplan lyöjäjokeriksi ensi kaudelle.

Olipas Kymi Sinfoniettan kapellimestarilla kiire pois lavalta, kun upean ja hienon konsertin tunnelma latistettiin mitäänsanomattomalla tuutulaululla. En todellakaan tykännyt.

On se kyllä yhtä hittoa,.että Elimäeltäkin viedään kaikki keskustaan. Nyt lukio ja varmaan vuoden päästä terveysasema. Taistelemaan. Ja lukuja vaatimaan säästöistä.

Vai tasa-arvoa, nyt saatiin Elimäenkin lukiolaiset epätasa-arvon piiriin, maksavat myös koulumatkansa.

Toisen asteen opiskelijoille ilmaiset koulukyydit, näin lisääntyy tasa-arvo, kun kouluja suljetaan.

Torstai-perjantaiyö Kellomäessä. Herätys unesta, ikkunat tärisevät, yhtäjaksoinen ampuminen ja kohta valtavat räjäytykset! Mitä tämä on? Pelottavaa!