Napakat: Suomen poliisi näytti taas ammattitaitonsa — Toivottavasti oikeuslaitos hoitaa oman osansa

Hamstraajien lähettyvillä asuminen ei ole mukavaa! Romun määrä lisääntyy jatkuvasti ja ne levittäytyvät jopa kulkuväylille. Rakennukset pursuavat "aarteita", lisää tuodaan päivittäin.

Onko otettu huomioon lisääntynyt hiilijalanjälki kaupungin touhuissa, kun isoa joukkoa oppilaita kuljetaan hiilivetypolttoaineilla pitkin Kouvolaa keskustan kouluihin?

Sunnuntain lehteä oli vaihteeksi mukava lukea. Positiivisia juttuja: Pride, onnelliset kouvolalaiset, Tykkimäki ja kunnes lukee Napakat. Valittajille: valoisampi asenne tekisi elämästä helpomman.

Ilmankos hammaslääkäriin ei pääse, koska he ottavat vastaan yksityisesti. Näin Kuusankoskella.

Lähihoitajien työmoraali laskenut kuin lehmänhäntä. Hoitotyöstä ei saa pahaa sanaa sanoa, joukkovoima jyllää. — Huolestunut

Ilma sakeana pakokaasusta, pyörätie ja kylätie täynnä autoja, meteliä.. Mistä on kyse? No tietenkin ilmastoteko Tykkimäellä, rallicrossia.

Lehtijutun mukaan miepä-hoitajille pääsee noin kahdessa viikossa. Tämä ei valitettavasti ole totta, ajan saaminen venyy paljon pidemmälle ja osan tilanne kriisiytyy.

Mukavalta kuulostaa Kouvolan teatterin syksyohjelmisto. Tulkaapa ihmiset katsomaan ja osaltanne kannustamaan osaavaa teatteriväkeämme, kun tekevät parhaansa meitä virkistääkseen.

Jussi Halla-ahon persut kannattavat aktiivimallia ja kiky-sopimusta. Huijaavat työttömiä ja palkansaajia.

Suomen poliisi näytti taas ammattitaitonsa — toivottavasti oikeuslaitos hoitaa oman osansa.

Kesä meni taas eikä Kuusankoskitalon ulkonäyttämöllä, kauniissa rantapuistossa yhtään konserttia puhumattakaan näyttämön remontista. Kun ei osata eikä ymmärretä niin ei.

Harri Helmiselle lankeaa kunnia johdattaa Kouvola valtion syliin. No tuleehan vihdoinkin järkeä taloudenhoitoon, kun oma porukka ei siihen pysty.

Joko Kouvola on muutattanut Valkealan syysomenan nimen Kouvolan syysomenaksi, kun kaikki muukin Valkealalta viedään?

Miksi keskustan pitäisi moittia aikaansaannoksiaan? Hehän tekivät sen pakollisen "likaisen" pohjatyön, mihin edelliset hallitukset eivät yrityksistä huolimatta kyenneet! Saivat talouden tasapainoon.

Nytkö alkaa nuorisotyön karsinta? Nuoret eivät olleet vailla hienoja kalliita tiloja, vaan panostuksia heidän näkökulmastaan kiinnostaviin toimiin ja avauksiin.