Napakat: Saisiko hoivakotiin korkeaselkänojaisen pyörätuolin, jotta pappa pääsisi vielä kerran ulos kokemaan kaunista kesää?

On hyvä,että Jouni Suninen oikoo väärin kirjoitettua historiaa tämän lehden sivuilla.

Sairaalantie myös kahjojen nuorten mielitie. Porukalla kävellään/pyöräillään koko ajotien leveydeltä. Eikä vaivauduta edes väistämään, kun auto lähestyy. Kuka on syyllinen kolaritilanteessa?

Alueen asukas

Rakennusmiehet suojautuvat kesäkuumalla auringolta vaatteilla, aurinkovoiteella ja työvaatteilla. Onko työnantajan velvollisuus tarjota myös välineet suojautumiseen?

Roskavero kaikille.

Missä on penkit Palomäeltä?

Parlamentaarinen immuniteetti on parlamentaarisen järjestelmämme peruspilareita. On hienoa, että kykypuolue kokoomuksessa on edes muutama edustaja, jotka tämän ymmärtävät. Kokoomuksen juristikansanedustajien nöyristely punaviherpiiperryksen edessä on säälittävää. Mäenpään muotoilu oli typerä, mutta ei suhteellisuudentaju huomioiden edellytä oikeuskäsittelyä.

Valtakunnansyyttäjä haluaa rajoittaa mielipiteen- ja sananvapautta Suomessa. Tapaus Mäenpää ei ole ensimmäinen laatuaan.

Spectator

Ei tunnu ketään kiinnostavan, että valtakunnansyyttäjä Toiviainen tekee virkamiehenä, siis veronmaksajien piikkiin, vihervasemmistolaista politiikkaa?

Länsi-Pohjan rajat kiinni heti. Tauti leviää. Ehkä muutenkin. Ihmiset ei enää välitä. Maaseudulla ehkä tarkin ja kuuliaisin sakki. Kyllä se toinen aalto tulee. Ehkä montakin. Nyt on hyvä jos on pahan päivän varalle säästetty.

Kiinalaiset aina syöneet koiria. Kuvajulkaisu ei ollut millään tavalla ihmeellinen. Meillä rivissä sikoja, nautoja ym. Niitä popsitaan. Ei se koira sen kummempi liharuoka ole. Kaltataan kun muutkin syötävät elukat. Koirista ehkä lähtee taudit helpommin vaan leviämään. Liikaa porukkaa, kaikki käy ruuaksi. Sinne vaan festareille!

"Herätkää työssäkävijät, lomalaiset. Minä leikkaan nurmikkoni vaikka sunnuntaiaamulla, koska se sopii minulle parhaiten," toteaa naapurin herra. Voi voi!

Rakas pappani on koronan aikana jäänyt täysin sängyn pohjalle. Voisiko jokaiseen hoivakotiin saada yhteisen korkean selkänojallisen pyörätuolin, jotta pappakin pääsisi vielä edes kerran ulos kokemaan kauniin kesämme?

Kesä neljän seinän sisällä

Kouvola satsaa vain eliittien harrastuksiin, kanava, raviurheilu yms. Pientuloista kuritetaan kun pystytään. Kylmä, kylmempi, Kouvola.

Kuritettu omaishoitaja

Voisiko Elimäen nuoriso jättää autot ja traktorit muualle parkkiin kuin Kirkkopuistoon? Se on puisto ei parkkipaikka. Poliiseja iltaisin kaivataan.

Naapuri laskee koiransa puolen yön aikaan ulos, siellä se haukkuu ja rouskuttaa kaikkia luonnon ääniä juuri kun on meillä päästy uneen! Sitten pyöritellään harmitusta jokaöisestä unen rikkoutumisesta! Eikö koira pysty aamuun odottelemaan, jos sen illalla käyttää ulkona?

Toi Mäenpää on samanlainen ressukka kuin muutkin persut: "Miun perustuslaillisia oikeuksia ei saa loukata".

Ravihevoset on rahantekokoneita. Niiden tarkoitus on ainoastaan tuottaa rahaa omistajille, valmentajille, ohjastajille.