Napakat: Kaupungilta surkeaa tiedottamista uintiedun lakkauttamisessa

Kouvolan kannattaisi harkita liittymistä Päijät-Hämeeseen, jolloin keskussairaalapulmatkin saattaisivat samalla ratketa. Vai odotetaanko täällä suurten ikäluokkien poistumista tuonpuoleiseen?

Kaupungin päivähoitojen täydellinen joustamattomuus ei ole lisäämään perheiden lasten syntyvyyttä. Aivan järkyttäviä esimerkkejä löytyy. Päiväkodit ovat perheitä varten eikä päinvastoin.

Miksi uintietu poistettiin kaupungin työntekijöiltä, perustelut esiin! Nytkö on helpompaa lopettaa halleja, kun kävijöitä vähemmän? Muut saavat sadoilla euroilla tyky-seteleitä, me emme käytännössä mitään.

Kaupungilta surkeaa tiedottamista lähes ainoan liikuntaedun lakkauttamisessa. Uimahallilla lappu... Eikö kaupunki arvosta työntekijän hyvinvointia? Leikkirahojako säästetään eri toimialoilla?

Kuka vastaa Kuusaan Koulurinteen päiväkodin edustan lumitöistä? Osana yleistä jalkakäytävää, mutta yhtä lumipöpperöä päivästä toiseen.

Poksin ”valittava hoitaja" on toiminut täysin oikein. AVI on juuri oikea osoite sote-palveluiden reklamaatiolle. Ei valitettavaa

Kymsoten palvelupäällikkö haluaa lakaista Poksin resurssiongelmat piiloon. "Ongelma olisi voitu ratkaista sisäisesti". Selkärangatonta.

Ikävätkin säästöpäätökset voi niellä, kunhan niistä pidetään tasapuolisesti kiinni.

Ihminen ei ollut käynyt kuussa, kun kotikylän tie oli kymmenen kertaa paremmassa talvikunnossa kuin omakotialueen tiet nykyään. Ei lisää teknistä kehitystä, pyydän.

Jumalanpalvelussa kuorolaisilla meikkiä? Kauheaa. Olisiko körttikampaus pitänyt olla ja säkki päällä? Mikä näitä ihmisiä vaivaa?

Julkisuus on huumeista pahin. Jotkut eivät saa siitä koskaan yliannosta.

Palautettavia turvapaikanhakijoita kadehtivat: olen varma, että ette vaihtaisi paikkaa heidän kanssaan, suurimmalla osalla on ihan pätevä syy pelätä henkensä puolesta joka päivä.

Nyt kun RRT-hanke on käynnistynyt, olisi sopiva hetki aloittaa keskustelut uuden tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaavan järjestelyratapihan rakentamiseksi Kullasvaaran terminaalialueelle.

Kun joukkuetta ei voi potkia ulos, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tämä.

Yhteisötyöpäällikkö....voi hyvänen aika! Mikähän päällikkönimike seuraavaksi keksitään?!