Napakat: Nykyisessä yhteiskunnassa yhä huonommin voivat sekä ihmiset että luonto

Miksi nuoret eivät enää pysty soittamaan puhelimella? Voisiko koulussa opetella asiointia puhelimessa? On huolestuttavaa, jos puhuminen muuttuu kovin vaikeaksi.

Milloin julkisia palveluja aletaan oikeasti kehittää muulla kuin exelillä, minuutteja mittaamalla tai lisäämällä tietojärjestelmiä? Milloin todellinen lopputulos alkaa kiinnostaa?

Moniko kuolee Kuusaan keskustan suojateille ennen kuin tukkirekat ohjataan Pessankosken sillan kautta tehtaalle?

"Yksinäisyys sattuu sydämeen. Pitää huomata, jos lapsi itkee. Hiljaa itkeminen sattuu enemmän." Näin sanoi lapsi tutkijalle (HS 20.10.).

Mielestäni kehityspäällikön tilalle olisi palkattava avarakatseinen, todellisuustajuinen ja jalat maassa pitävä henkilö nykytilanteen huomioiden.

Koksin laajennukseenko ne Kouvolan rahat menevät? Valtatie 15 pitäisi saada mahdollisimman pian kuntoon. Käykääpä kokeilemassa, millaista on seikkailla kapealla, ruuhkaisella tiellä kun on sairaalaan meno.

Arto Nyberg teki sana-assosiaatiotestin Fingerporin tekijälle Pertti Jarlalle. Epätoivo-vastaus tuli selkäytimestä: Kouvola. Hyvin menee, mutta menköön.

Harjunmäen tekolumilatu ilmainen alle 14-vuotiaille. Kinno tuttuun tyyliinsä unohtaa markkinoida nuorisotyön hedelmiä, koska mitään tulosvastuuta ei ole.

Tällaista on sote; tunti ja 10 minuuttia jonossa palvelemme hetken kuluttua. — Kipiä

Tässä meidän nykyisessä yhteiskunnassa yhä huonommin voivat sekä ihmiset että luonto. Pitäisikö talousjärjestelmän muuttua, jos se ei enää palvele meitä?

Miksi ei tutkita vakavasti eroa Kymsotesta. Sinne menevillä euroilla alettaisi suunnitella omaa täyden palvelun sairaalaa. Kerroksia lisää Ratamoon. Voi olla ylikäymätön haave.

Kinnossa on kaksi johtajaa, yhdeksän päällikköä, 14 asiantuntijaa, viisi assistenttia ym. Miettikääpä sitä....

Kaupungin johto, ottakaa oppia Kari Kylliäisen kirjoituksesta (KS 21.10.). Vaikuttaa pätevältä. — OJ

Ojalan laskuopin mukaan Elimäen lukioon ei riitä oppilaita, vaikka rehtorit ovat toisin laskeneet.

Jälleen kerran Suomen poliisi näytti osaamisensa — ja "näppärä" sisäministeri kyselee selvitystä?

Mitä hittoa, kaupungin työntekijät raahaavat selkä väärällään haravointijätteitä pressujen päällä, eikö ole koneita, jotka osaltaan helpottaisivat työtä? Pienet alat ymmärtää, mutta että joissain puistossa.

Niin saatiin Kaunisnurmen palvelukeskus suljettua, kun kiinteistöä ei edes yritetty kunnostaa. Vuosien ajan olleista rakenteellisista ongelmista ei välitetty.