Napakat: Valtakunnansyyttäjä Toiviainen ei tee politiikkaa, vaan noudattaa lakia

Kilometriveroa ehdotetaan mukamas päästöjen vähentämiseksi. Päästöt ovat vähentyneet, koska ihmiset eivät aja enää vanhoilla bensarosvoilla. Samaa tahtia on tietysti vähentynyt tuotto polttoaineverosta. Niinpä nyt on hätä keksiä miten autoilijoilta nyljetään uusia veroja. Päästöt ovat vain tekosyy tyhmiä varten!

Kyllä menee vähän överiksi tämä uusin rotukampanja kun ei saa puhua vaalentamisesta koskien hampaita tai muuta. Jos sanot musta olet rasisti tai jos sanot tumma olet rasisti. Että minne tämmöinen johtaa. Puhumattomuuteenko?

Milloin alkaa lääkintähelikopterin lennot Utista? Ei vielä kuulu eikä näy.

Sinä joka puolustelit koirien syöntiä, oletko todella noin pihalla? Siinä brutaalissa eläinrääkkäyksessä, jota harjoitetaan höpöhöpöuskomusten takia, ei ole mitään puolusteltavaa. Myös monet muut eläimet joutuvat kärsimään tästä hörhöilystä. Häpeä jos osaat.

Voi, voi, kaupungin sivuilta löytyy lista uimarannoista, jos Hautalassa käy hevoset ja lapset, niin eiköhän vastuu ole vanhemmilla, jotka laskevat lapsensa sinne?

Pääministerin huumori Trumpista meni överiksi. Hän laittoi suuren avustajakuntansa selittelemään asiaa, niin ei voida häntä syyttää töppäyksestä.

JK

Jouko Leppänen, miksi te kokoomuksessa harrastatte tuollaista kirjoillaolokikkailua? Ryhdistäytykää ja noudattakaa Suomen oikeusjärjestystä niin minäkin voin joskus vielä äänestää teitä.

Powerparkissa turvakaari jäi laittamatta lapselle kokonaan. Tykkimäellä laitevastaava tarkisti turvakaaren toimivuuden kaikilta muilta paitsi lapseltani. Onko ok vai kuuluuko ohjeistuksiin tarkistaa kaikilta?

Nuuska kauppoihin heti. Leikkimistä terveydellä sen perässä juoksu Ruotsista. Nyt järki käteen. Ei se nyt mitään heroiinia ole tai muuta vastaavaa huumetta.

Valtakunnansyyttäjä Toiviainen ei tee politiikkaa, vaan noudattaa lakia, jonka vihervasemmistolainen eduskunta on tehnyt. Tyhmää syyttää viestin tuojaa!

Jari Lindström muistetaan takinkääntötempuistaan ja loikkauksestaan parhaiten. Lupasi myös lopettaa mielipiteidensä kirjoittelun lehtiin. Nyt jatkuvasti selittelemässä.

Kauppiaat, tuore muikku on napakka ja kiinteä, eikä hajoa peratessa käsiin, tätä odotellessa.

Luetuimmat