Oletteko tulleet ajatelleeksi että moni käy töissä muualla, asuu Kouvolassa ja maksaa veronsa tänne? Että on näinkin päin

Teatteriko hömppää! Näinä ankeina aikoinako pitäisi otsa kurtussa istua katsomossa ja pohtia 'to be or not to be'? Kirkkoon vaan, on vakavaa.

Fingerporin Espoo- ja Vantaa-aiheiset nokkelat sanaleikit eivät välttämättä aukea KS:n lukijoille. Voisiko ne jättää väliin?

Oulussa näytetään hyvää mallia siitä, että uskalletaan leikata sieltä, mistä puhuminenkin on tabu. Nimittäin kulttuurilta. Kouvola vois ottaa tästä mallia. Se jaksaa aina yllättää, ettei näistä asioista saisi edes puhua. Kaikki ovat niin pöyristyneitä. Eli valitako realismi vai höpsismi? Helppo valinta!

Kymsoten halusivat vapaaehtoisesti perustaa poliitikot ja virkamiehet. Talousnerot luottivat Carean aikaiseen johtoon, oma mosse sanoisin.

Kymsote voisi lomauttaa, sieltä hallinnosta, muutaman hyvätuloisen ja siirtää säästyneet palkat, poliklinikoiden sihteeri-duunareille koronalisänä! Eihän se pienehkö lisä kaikkea epäonnea poista, mutta kummasti lämmittää mieltä huomaavaisuus!

Miten on mahdollista, että Kymsoten kotihoidossa esim. Kuusaalla on kertakäyttömaskit esimiesten "takana" ja niitä on oikein anelemalla aneltava, jotta hoitaja voisi niitä työssään käyttää? Paksuissa kangasmaskeissa ei henki kulje, niitä kyllä olisi tarjolla, samoin visiireitä jotka ovat hyvin epäkäytännöllisiä työssä. Yhdessäkään miesvaltaisessa työpaikassa ei varmana anella työhön tarvittavia suojavarusteita, saati osteta niitä itse.

Eihän me niitä ahneita Unkaria ja Puolaa tarvita. Vai tarvitaanko? Minusta saisivat viihtyä keskenään. Härskejä ovat.

Oletteko tulleet ajatelleeksi että moni käy töissä muualla, asuu Kouvolassa ja maksaa veronsa tänne? Että on näinkin päin.

Nyt pitäisi rahan alkaa hakeutua ilmastonmuutoksen sopeutumishankkeisiin, mikäli haluamme syödä ja elää hyvää elämää täällä Suomessa jatkossakin.

Haastavat ajat ovat alkaneet. Ilmastonmuutos vei jo kylmät pakkastalvet. Samalla menetimme luonnon hoitaman tuholaistorjunnan. Nyt on alettava muuttaa tapoja mm. viljelyssä.

Mitä? Onpa kallista potkia palloa KJP! Miksi nuorten harrastustoiminnalla rahastetaan? Ennen talkoilla tehtiin kaikki. Tuskin monikaan jatkaa Liverpooliin, niiku Sami.

pape-fanittaja, voikkaalt lähtösin

Nykyisen ja toivottavasti viimeisen kauden kansanedustaja Werning tässä lehdessä ehti voimakkaasti kannattamaan susien tappamista, vaikka häntä asia ei varmaan kosketa yhtään millä tavalla muutoin, kuin tulevia vaaleja ajatellen.

JK

Kerrataanpa vielä. Käytän maskia, suojaan sinua, osin myös itseä. Eli, jos käytämme molemmat maskia, sinä suojaat minua ja osin itseäsi. Tähän perustuu maskin tehokkuus. Eli ketkähän rokotuksia ensimmäisinä tarvitsee.

Joka ei arvosta luontoa ja sen asukkaita, eläimiä, ei ansaitse kunnioitustani, eikä ikinä saa ääntäni missään yhteydessä. Mitä olet esim. PW saanut aikaan?