Napakat: 5km/h alle rajoituksen ei ole alinopeutta. Menetä hermosi ihan vapaasti siinä takapuskurissa

Hei taas. Vt 15:n remontti aloitettava ennen kuin junarataa aletaan edes suunnitella. Sheikki on jyvällä asioista.

Texas Oil

Hyvää kannustavaa positiivista ajattelua, Raimo Hovi. Älkää kyynikot tyrmätkö.

Britannian oma tahto EXIT. Matkailu kyllä jatkuu ja erityisen tartuttava muuntovirus leviää meille. Malttia kaikkiin kontakteihin!

Käydään vain yrityksissä, joissa käytetään maskeja ja välitetään asiakkaiden terveydestä. Suojautuminen kertoo paljon yrittäjän moraalista. Hyviäkin on.

Pääministerin pitää tietää asiat eikä olettaa. Suosio laskee nopeasti pikavauhtia.

Poliitikot saivat aikaan kaksoiskansalaisuuden ja rehentelivät sillä. Nyt kaksoiskansalaiset ramppaavat koko ajan rajan yli, tuovat koronaa ja käyvät laitonta rajakauppaa, mikä on pääsyy rajan ylitykseen.

Täydellinen floppi toivottaa Nurminen Logistics Oy Kullasvaaran kuivasataman käyttäjäksi. Säännölliset junayhteydet Kiinaan toimivat hyvin ja päätepisteenä tietenkin Vuosaaren satama. Kouvola voi rauhassa jatkaa hiekkalaatikkoleikkejään Kullasvaarassa, koska logiikkakaan ei toimi.

Suosittelen Marinille paksumpaa kangasta kasvomaskiin, jotta oman erinomaisuuden korostaminen pysyisi edes kohtuutasolla.

Suora lainaus Jouko Turkan kirjasta "Aiheita". Silloin ennen puolikarkeat vehnäjauhot olivat paljon puolikarkeampia kuin nykyisin.

Hiihtoa luistellen, koska perinteisessä jokainen suksen lipsahdus aiheuttaa kipua leikatussa selässä. Umpihankeen tekemälläni ladulla en oppinut hiihtotekniikkaa. Lumikengät hankeen.

Hyvää edunvalvontatyötä myös Itärata- hankkeen eteenpäin viemisessä meidän omalta Kansanedustaja Werningiltä. Kiitos!

Köyhän on käytävä työssä. Kaukanakin. Autolla. Köyhällä on halvat renkaat ja pieni kevyt auto. Ei voi mennä audimiesten vauhtia. Oletko kokeillut?

Kypäräpääautoilija

Mitäköhän Autoilija tietää katujen lumenaurauksesta alati vaihtuvassa säässä muun liikenteen seassa. Pidä nyt ainakin kunnon turvaväli työkoneeseen.

Ex-kunnossapitäjä

Mäkihyppy on mennyt pelleilyksi pukukikkailun vuoksi. Pitäisi olla kuten autokilpailuissa, että kaikki ajaa saman merkkisillä renkailla. Mäkihypyssä joka maassa pitäisi olla pukukontti, jossa samanlaiset puvut puolen numeron välein. Nyt silmiin on pistänyt mm. nämä norjalaisten sinivalkoiset asut jotka näyttävät ylipitkiltä ja että ylimäärä vedetään lantiolle ennen lähtöä, kun ponnistetaan suoraksi nokalla, niin kantapäänauha vetää asua alaspäin ja asun haara on lähes polvissa. Hokkus pokkus! Näin SX hyppääjästä-tulee kokoa XL!

J.S

Nuuskaa myyntiin Suomessa. Mitä järkee, että sitä pitää Ruotsista tai Virosta hakea. Saahan tupakkiakin joka kaupasta ja kioskista. Mällit myyntiin vaan. Hyvää sen kyllä täytyy olla kaikesta rallista päätellen. Toki sisältää esim. nikkeliä, arseenia ja lyijyä. Mutta mikäpä tässä maailmassa nyt niin terveellistä on.

Tällä rokotusvauhdilla me riskiryhmäläiset ehdimme saada tartunnan ja ehkä kuolla koronaan. Olen ymmärtänyt, ettei viikonloppuisin rokoteta. Eivätkö rokottajat voisi nyt kriisiaikana tehdä hommaa myös viikonloppuisin vai eikö Kymsote suostu maksamaan pyhätöistä korvausta.

No nyt ne menivät lopettamaan sen haavoittuneen suden. Se olisi pitänyt pyydystää elävänä ja viedä eläinlääkäriin paikattavaksi. Jos joku eläinaktivisti olisi ottanut sen sitten jatkohoitoon kotiinsa.

Norjassa alkoholimyymälät laitetaan kiinni virusmutaation vuoksi. Kiinni voisi mennä Suomessakin. Alkoholi saa aikaan välinpitämättömyyttä. Kuormittaa myös terveydenhuoltoa. Ja ihmisiä itseään. Rahan voi käyttää fiksumminkin.

Perintöveron poisto kokonaan avittaisi yritysten toimintaa ja kotitalouksien selviytymistä perintötilanteissa. Kaikkineen vaurastuvuus tanakoittaisi kansantaloutta ja julkisvallan verokertymätkin kasvaisivat. Perintöveron poisto on nähtävä tuottavana investointina.

Ainoa ja oikea paikka erä museolle on Repovesi. Vai meinaatteko päättäjät rakennuttaa sen Manskille kun siellä muutenkin on sellainen erämainen tunnelma.

Kymsotessa pitäisi olla Isänmaan (Kouvolan) parhaat pojat ja tytöt hallituksessa ja valtuustossa ? Eikö hommat kiinnosta ? Kaikki marinoiden syyt virkamiehille. Tosi noloa.

JuHo

Joen oikealla puolella Valkealassa sentään liikkuu höylä edes joskus.

Mitä hittoa Kymsote? Ympäri maata kehutaan missä vaiheessa rokotuksissa ollaan. Ilmoittakaa edes aiotteko yleensä aloittaa väestön rokotukset. Aikatauluarvio olisi jo luksusta.

Miksi venäläisillä ja virolaisilla keikkalääkäreillä, jotka hoitavat vanhuksia Kymsotessa, ei ole karanteenia rajanylityksen jälkeen, vaan he hoitavat asiakkaita jo seuraavana päivänä? Kaikki Ok?

5km/h alle rajoituksen ei ole alinopeutta. Se on 5km/h yli seuraavaksi pienemmän rajoituksen. Menetä hermosi ihan vapaasti siinä takapuskurissa.

Pave ei kuollut köyhänä. Toisin kävi Marstiolle. Laulettiin ja kerättiin vähän avustusta.