Napakat: Nyt takaisin lakisääteisiin perusasioihin Kouvola: Terveydenhuolto, sosiaalihuolto, lastensuojelu ja koulutoimi kuntoon

Hienoa, että haet terveyspalvelut P-H:sta tai E-K:sta. Vähentää meidän muiden jonotusaikoja upeaan Ratamokeskukseen. Kiitos.

Valkealassa hyvät pyörätiet ympäri kylää, miks pitää mennä paskattaa koiraa Harjunmäen laduille.

mini mietaa

Kyllä Kouvola on kohta entinen "Neuvostoliitto", kun kaikki pitää olla suurta kolhoosia! Pienet koulut lopetetaan ja tehdään "kolhoosikoulu", pienet uimahallit lopetetaan ja tehdään kolhoosiuimahalli! Mutta mikä tulee olemaan pieni, niin sairaala! Ei ole leikkaustoimintaa?!

Voi kun Kouvolan Valtariin saataisiin penkit takaisin niin voisi vanhemmat ja muuten vaivaiset ihmiset jatkossakin käydä Kouvolan parhaassa kaupassa asioimassa uskomattoman upealla liha- ja kalatiskillä.

Liigaseuroille jaettiin rahaa sen mukaan, mitä enemmän olivat käyttäneet pelaajahankintoihin, niin isompi tuki? Oliskohan joku muu laskentamalli ollut oikeudenmukaisempi? No, nyt on piikki auki ja esimerkki muille lajeille, eli järkevä taloudenhoitoa ei palkita!

Käkikellokurssi-sanavarasto ei oikein vakuuta ammattitaidosta. Montaako työpaikkaa sopeutumiseläkeputkessa olevat velvoitetaan hakemaan 1,5 vuoden työttömyyden aikana?

Onneksi olkoon, Kotka! Teillä on meri, keskussairaala ja vielä enemmän Kymi Sinfoniettaa, alueen tärkeintä musiikintekijää. Muuttaisin teille jos voisin.

Kiitos! Olipa hyvä palvelu ja hoito Marjoniemen hammashoitolassa torstaina. Kiitos Meri ja hoitaja.

mummo

Johtajaylilääkäri Mäntymaa sanoo (KS 15.1.) ettei koronarokotteesta kieltäytyminen ole peruste työtehtävien vaihtamiseen. Tehostetun palveluasumisen yksikön esimies uhkaa sijaisuuksia tekevää sanomalla ettei työt jatku jos ei ota rokotetta. Valta on pelottavaa väärissä käsissä.

Hienoa Lukas Hradecky ja Markku Kanerva sekä Huuhkajat. Jalkapallo valtasi kärkisijat urheilugaalassa. Suomi on jalkapallomaa!

Kiitos Marja-Liisa Mäntymaa. Olet todellinen vastuunkantaja. Kaikki eivät ole. Jaksamista sinulle.

Asioita pitkään seurannut

Petra Ollille esikuvapalkinto. Kaikki kunnia naispainin pioneerille, mutta monenko tytön elämän kiinnostus on paini? Jere olisi ollut oikea valinta nuorten esikuvaksi rohkealla esiintymisellään ja todellisena esikuvana monelle nuorelle, joilla oma identiteetti on vielä hakusessa! Myös meille vanhemmille hyvä esimerkki nuoren huipputason urheilijan taistelusta ennakkoluuloja vastaan. Hienoa Jere, olen fanisi.

Valittiinko vuoden esikuva yleisöäänestyksellä, vai olivatko valinnan takana Pohjanmaan painitoimittajat? Hyvä painija, mutta väärä valinta tässä sarjassa (montako tyttöpainijaa suomessa on)? Tsemiä Jerelle! Älä muutu!

Nyt takaisin lakisääteisiin perusasioihin Kouvola. Terveydenhuolto, sosiaalihuolto, lastensuojelu ja koulutoimi kuntoon. Onhan se Kouvolan päättäjillä varmaan hauskaa muiden (veronmaksajien) rahoilla tehdä sitä ja tätä jännää ja uutta ilman mitään vastuuta.

Hävetkää Kouvolan päättäjät? Kaikki historia voidaan tuhota myymällä kuten toiminnassa oleva Moision kartano, Museokorttelit, Kasarmin kulttuuritalli, Mikä?-teatteri – lista on pitkä. Minne ne rahat katoavat?

Moision kartanosta katkerana

Ratamo kutistui koska Sipilän hallitus keskitti sairaalapalvelut keskussairaaloihin, siis meiltä Kotkaan. Kepu pani Suomea kuntoon, kokoomus raivasi tilaa yksityisille ja persuille kelpasi kaikki, nyt ei mikään.

Joitain, jopa sairaanhoitajia, pelottaa pieni pistos enemmän kuin vakava sairaus. Äly hoi.

Tämä persujen someuho on luku- ja kirjoitustaidottomien muminaa. Hönöjen hommaa.

Kuka puhuu totta Lauttarannasta? Hoitaja, Kasurinen vai Mäntymaa?

Kymsote kuulemma rokottaa hoivakodeissa olevat vanhukset. Kuka rokottaa yksityisissä hoitolaitoksissa olevat ja millä aikataululla? Nopea vastaus, kiitos.