Napakat: Kouvolassa viranhaltijoita on niin, että päät kolkkaa. Ketähän he kohta johtavat, jos suorittavan tason työntekijöitä karsitaan?

Kouvolan ja Kymsoten vaikeudet eivät ole Sipilän syytä, vaan Kuusan- ja Anjalankosken vanhojen demareiden mokat. Kärsii koko maakunta.

Jos Trump ja Putin antaisivat yhden atomipommin rahat Mosambikin hätää kärsiville, se olisi hieno teko, jonka muistaisivat kaikki. – Esa

Hieno ekoteko Voikkaalla. Muovinkeräysastia on tullut takaisin. — Onnellinen kierrättäjä

Eläkkeitä pitää leikata tulevaisuudessa. Syy on alhainen syntyvyys. Me, vanhempi sukupolvi, olemme huolehtineet syntyvyydestä aikoinaan.

Millä me voisimme välttää eläkkeiden leikkaukset? Suurimmassa osassa EU-maita on eläkekatto. Esim. Ruotsissa palkkaeläkekatto on 4 130 euroa. Olisikohan tästä apua? – Vanhus

Kiinalaiset pelaavat vaurastuessaan täyttä sikaa Keniassa lahtaamalla omissa teurastamoissaan jopa varastettuja aaseja jauhaen luut muka parantavaksi eliksiiriksi. Ei voisi enempää sylettää!

Voisiko VR tehdä jotakin. Vanhan Mielakan kaarrekohdalle pysähdytään ja vaihdetaan kuskia. Hirveä eestaas kolina jo vuosia. Myrkkyvaunut seisovat melkein kotiovella. Eikö ole muuta ratkaisua?

Petoeläimet hakeutuvat asutuksen läheisyyteen metsähakkuiden takia. Eihän niillä muuta syytä ole lähteä etsimään uusia alueita.

Asuntomessut ilman taloja? Ei muualla kuin Kouvolassa. Mistä tänne saataisiin järkeä?

Ihmetellä täytyy, miten Kouvojen peli sakkaa. Eipä ole taktiikassa kehumista, on korkea aika reagoida.

Haarjottelua pitääs lisätä, sano Mietaa jo jooluun alla. No joo, murre ei taivu. Mutta: Joku mättää. Douppaaminen pitää sallia. Tekevät vain itselleen halla. Ehkä myös lapsilleen. Joita ehkä saavat.

Kouvot, turha puhua, että joukkueessa on potentiaalia, kun viimeiset kotipelit ovat olleet tätä luokkaa. Vain teot puhuvat puolestaan.

Eikä koripalloa voisi alkaa pelata heti "täysillä", eikä vasta sitten kun on jo housuissa.

Kouvolan huonoon taloustilanteeseen vaikutti siis myös kiky. Tulot pienenivät. Kiitos Sipilä tästäkin! Olipa hyvin hoidettu...

Nyt on leikkikentät käytössä. Lisää drooneja, heh! Miten me ollaan tyhmiä? Suurin osa ilmeisesti kelvottomia pallolle.

Ihmettelen suuresti, ettei Pelicans-HIFK-pelistä tullut jatkoseuraamuksia HIFK:n Laatikaiselle, kun hän törkeästi laidalla taklasi päähän Pelicans:n Kousaa pelin viimeisellä minuutilla.

Ujo ihminen on sieluttoman suorittajan vastakohta.

Vanhat kyläpoliitikot ovat tämän konkurssin takana. Ei heitä kiinnosta kuin oma etu.

Juha Sipilä osoitti hyvää johtajuutta tv:n tiukassa vaalitentissä. Katsoi eteenpäin ja oli innostunut ja perillä asioista.

Kunpa Kouvolassa nyt ymmärrettäisiin, että henkilötyövuosia on karsittava ylisuuresta hallinto-organisaatiosta, varsinkin kovapalkkaisesta johtoportaasta, ei pienipalkkaisista työntekijöistä.

Kouvolasta uusi suora junarata stadiin mahdollisimman nopeasti. Kouvolassa edulliset asunnot, voisi hyvinkin lisätä asukkaita, mikä puolue kannattaa? – Lisää mahdollisuuksia

Kouvolassa viranhaltijoita on niin, että päät kolkkaa. Ketähän he kohta johtavat, jos suorittavan tason työntekijöitä karsitaan?

Jos vaikka tällä kertaa lomautetaan kaikki päälliköt ja heidän päälliköt, ei ruohonjuuritasoa. Eihän tänne kukaan muuta kunnallisveron noston myötä.

Vasemmistopuolueet ne ovat valtion velkaa aina kasvattaneet. Niin käy taas ensi vaalikaudella, kun demarit menevät hallitukseen. Pian se nähdään.

Ne päätökset Kouvolan pelastamiseksi olisi pitänyt alkaa jo 10v sitten. Ei uskallettu silloin vähentää liitoskuntien johtoa. Sitä laskua Kouvola nyt maksaa! Kyllä on sääli.

Mitäpä Kouvola enää tekisi teatterillakaan. Vietiinhän keskustasta jo elokuvateatteritkin.

Maahanmuuttoa ihannoiva, se 81 000¤ maksaa tällä hetkellä Kouvolalle! Mutta valtion maksamaan tukeen osallistuvat myös kouvolalaiset veroja maksamalla! Mutta kun valtion tuki loppuu, jää kustannukset meille.

Hyvä ohje napakoissa, omin jaloin kouluun niin kuin ennenkin. Tulee kuntoa ja terveyttä ilmaiseksi.

Pitäähän kaupungin työntekijät lomauttaa. Meidän vikahan tämä talouden kurjimus on, ei suinkaan johdon.

Tuttu juonikuvio jälleen: Forssell esittää prosenttiyksikön korotusta kunnallisveroon. Sitten päädytään vain 0,5:n korotukseen. Veronmaksajat huokaisevat helpotuksesta. - AH

Just niin, muka onnellisin maa! Noin juuri ajattelin, kun ekan kerran meidät valittiin onnellisimmiksi. Täyttä puppua! Kaikilla olisi pitänyt olla mahdollisuus vastata kyselyyn. Tulos olisi ollut eri!

Kouvolan verotulot ovat pienentyneet. Yksi syy on, että monet suurituloiset ovat kadonneet muille maille. Me pienituloiset joudumme nyt maksamaan isompaa veroa.

Meillä on hyvä sairaala, jota ei saa ajaa alas, me kansalaiset tuemme Poksia. – Voikkaan Otto