Napakat: Valtiovalta tosiaan syyllinen Kouvolan kaltoin kohteluun sairaala-asioissa—Kotka vain hyödynsi saamansa tilaisuuden

Kaikilla Kouvolan johtajilla ja päättäjillä on vastuu! "En minä mutta ne muut" - vaalit tulossa.

Voimia nuorille valtuutetuille joutuessaan työskentelemään Kouvolaa tuhoavien dinosaurusten kanssa. Seuraavien kunnallisvaalien voittajat on jo selvillä ja dinosaurukset häviävät Kouvolastakin ..

Valtiovalta tosiaan syyllinen Kouvolan kaltoin kohteluun sairaala-asioissa. Siis Sipilä, Rehula, Saarikko. Kotka vain hyödynsi saamansa tilaisuuden.

Kannabisaloitteessa ei ole mitään vaikeaa. Ei on helppo. Kannabis tekee ihmisestä pehmeäpäisen. Miksi helpottaa elämän pilaamista? Miksi lisätä hoidettavia?

Kouvolan asukkaita ei kuunnella sitä koskevissa asioissa, mutta julkisuuden henkilön mielipide nousee pintaan. Muraali, mitätöikö se tehdyt päätökset?

Minulle on jäänyt epäselväksi, missä on Kouvolan keskusta (city). Ei se ainakaan ole tyhjyyttään ammottava kävelykatu Manski. Kuusaa mieluummin. Ehkä oikea vastaus on Veturi ja Prisma.

Jos pyörän ketjut ovat löysällä ja menevät pois päältä vauhdissa niin ei voi jarruttaa ja syntyy vaaratilanne! Olen muutaman viikon aikana kaupungilla auttanut ainakin neljän koululaisen ketjut päälle. Kiristäkää ketjut.

Hoitajamitoitusta laitoksiin nostetaan. Kaupungista poistetaan kiireesti iso osa näistä kipeästi tarvittavista vanhusten laitospaikoista. Minne saadaan vastedes muistamattomat vanhat?

Kaikesta sitä ihminen mielensä pahoittaakin, kuten tatuoinneistakin. Nehän ne onkin maailman kauhein asia, voi voi!

Hoitajamitoitusta laitoksiin nostetaan. Kaupungista poistetaan kiireesti iso osa näistä kipeästi tarvittavista vanhusten laitospaikoista. Minne saadaan vastedes muistamattomat vanhat?

Saatte nähdä mikään ei muutu - pari ryhmää myy aina itsensä. Oksettaa ..

Olisi kiva nähdä ja tietää, kuka on se "viisas arkkitehti", joka on ensimmäiseksi suustaan päästänyt sanat "puretaan Anjalan koulu". ¬PK

Hienoa, että politiikan kapinaryhmä nostaa tikunnokkaan Helmisen ja Nybergin patonkikahvila-junttaamisen.

Uimahallien ja jäähallien kulut ovat merkittävät, mutta aina kun olen hallissa käynyt, niin olen siitä myös maksanut. Paljonko tulot ovat? Paljonko jäähallin aitio tuottaa kaupungille?

Mitä hajasijoittelu on merkinnyt Kouvolalle? Valtion virastot siirretty Kuopioon, terveys- ja sosiaalihuolto siirretty Kotkaan, ammattikorkeakoulun merkittävimmät linjat siirretty Kotkaan ja Mikkeliin.

Pilkkikilpailujen palkintojen veroilmoituspakko sotki kaupungin verolaskelmat? Haloo verottaja! Äly hoi.

Urheiluseurojen päättäjät! Kaupungin tuki lasten ja nuorten urheiluun vähenee. Huolehtikaa siitä, että kaupungin "korvamerkityt" avustukset käytetään oikeaan tarkoitukseen tukemaan lasten ja nuorten harrastamista.

Hyvä kirjoitus Raimo Kinnunen (KS 28.10). Tukekaamme Marita Toikkaa hänen vaikeassa tehtävässä matkalla kohti parempaa ja elinvoimaisempaa Kouvolaa.