Napakat: KPL:n arkipelit alkavat työssäkäyville liian aikaisin

Jos nuuskan käyttö jatkuu, jääkiekkoharrastus kannattaa lopettaa. ”Pleikkarin” pelaaminen on kuitenkin raittiimpi ajanviete.

Iitin kunta on rakennuttanut hienon liikuntahallin Vuolenkoskelle. Hyvä asia! Toivottavasti hallin käyttöä koskevat samat säännöt kuin Ravilinnan liikuntahallia. Kuntalaisia tulee kohdella tasavertaisesti.

Viidessäkymmenessä vuodessa koko maapallolla elävien luonnonvaraisten selkärankaisten eläinyksilöiden lukumäärä on vähentynyt 60 %.

Irtisanomissuojan heikentäminen on älytön hanke. Tutkimukset osoittavat, että se ei lisää työllisyyttä, mutta se lisää monien taloudellista turvattomuutta.

Onko se tämä epävarmuuden aika, joka vähentää työelämässäkin ihmisen kohtaamista ja kunnioittamista? Miksi meidän kaikkien pitää voida huonosti talouden ja tehokkuuden nimissä?

KPL:n arkipelit alkavat illan pimeyden takia jo kello 16.30. Onneksi elämme kesäajassa, talviajassa pelit alkaisivat 15.30. Miten töistä pääsisi katsomaan?

Eihän vuokravälitysfirmasta palkattu pätkätyöläinen ole vakituiseen työsuhteeseen palkattu! Totta kai vuokratyövoimasta pääsee helposti irti.

Hyvät päättäjät, tehkää järkipäätös valitessanne liikunta- ja kulttuurijohtajaa; eli kulttuurista kiinnostunut, hyvät esimies- ja johtamistaidot omaava ja kaikkien kanssa toimeen tuleva henkilö.

Jatkossa joka kerta kun bussinkuljettaja sanoo "eläkeläinen?", niin maksan vain sen. – Ei-eläkeläinen

Niin meni lämmin kesä eikä Kouvola-talon kesken jäänyt kattoremontti edennyt. Sateella tuli taas vedet sisään. Että näin.

Jouko Leppäsen maallikkoja valaiseva kirjoitus (KS 11.9.) kannattaisi avata päättäjillekin. Kaikilla ei varmaankaan täysin kirkkaana taseet, tuloslaskelmat ja poistot ole.

Kouvolan Reko hienojuttu, mutta paikka, vanha Citymarketin parkkipaikka, huono. Kaikilla ei ole autoa. Vanha tori olisi parempi. – Autoton

Jouko Leppänen, mutta kaikkihan on maksettava, eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu.