Napakat: Miksi Kuusankoskella ei ole joen suihkulähde toiminnassa?

Roskaajat/romunkerääjät kuriin! Ei ne jätteet sillä häviä, että niitä säilytetään pellon reunassa peräkärryssä! Sitten kun kuvitellaan ettei kukaan näe, ne viedään metsään tai tuikataan tulille ja koko kylä köhii sitä katkua! Olisiko näille alkuasukkaille jotakin koulutusta, miten 2020 luvulla kuuluu jätteiden kanssa toimia?!

Niin vain isis-äidit tulivat tänne meidän rahoilla elämään! Oma kansa hädässä, mutta valtio takaa näiden ihmisten hyvinvoinnin. Eläkeläiset, köyhät, yrittäjät pulassa, ilman koronaakin jo, nyt vielä pahemmin. Kannattaako olla veronmaksaja Suomessa!?

Miksiköhän Kuusankoskella ei ole joen suihkulähde toiminnassa ja kolmoiskosket kuivana? Ollaan kesäkuussa!

Koronan hoidossa Suomi siis siirtyi Ruotsin tielle purkamalla rajoitukset laumasuojan saamiseksi. Ei olisi pitänyt arvostella Ruotsia.

JK

Sääntö-Suomen päättäjät oikein kilpailevat siitä kuka keksii, koronaan vedoten, eniten kansalaisten elämää vaikeuttavia sääntöjä ja ns. suosituksia! Tulos: passivoituminen, ahdistus ja masennus.

Koiravero on poistettu lainsäädännöstä. Sitä ei voi olla enää missään.

Kouvolan Sanomissa autokoulun edustajalta tiukkaa tekstiä nuorten kaahaamisesta. Eiköhän kuitenkin odoteta virallisia tilastoja asiasta. Jos autokoulun opinnäytteet ovat Surkein kuski -ohjelmassa, niin ei sekään vakuuta. Turvallista matkaa!

Nyt kun kukat ja luonto on kauneimmillaan on hyvä syy lähteä päiväretkelle Kotkaan ihailemaan sen upeita puistoja, Sapokkaa, Katariinan meripuistoa jne.

Luetuimmat