Napakat: Toivottavasti kaupunki varautuu syksyn lockdowniin niin, että saadaan lomautukset heti päälle sen alkaessa

En ymmärrä Marinin ihannointia! Kauneus sokaissut! Hän itse ei tehnyt mitään, lukee paperista muiden päätökset, paitsi nyt miljardeja Et.Eurooppaan! Pelkää voimakasta sisäministiä joka kansoittaa maamme elätettävillä maahanmuuttajilla! Ei ole vastaan sanojaksi!

Kaivopuiston pahoipitelyä ei olisi tapahtunut, jos suomalainen auttaisi toista suomalaista. Näinhän ei koskaan tapahdu. Miksiköhän ei?

Miten on kun uusi aalto lähestyy, jaksaako hoitohenkilökunta painaa peruspalkalla uuteen aamunkoittoon asti? Miten on Kymsote?

Vanhis

HUS:n apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen puhuu maskisuosituksesta. Täyttä asiaa on. Toivottavasti hallitus toimii ym.virkaihmiset.

Kiitos Poksin päivystysosaston hoitajat ammattitaitoisesta ja palvelevasta hoidosta. Erityisesti täydellisesti suoritetusta käsihygieniasta. Olette helmiä ammatissane.

Onko ihan pakko siirtyä Ruotsin malliin koronan hoidossa. Hallitus kantanee vastuun tulevassa katastrofissa. Toivottavasti.

JK

Toivottavasti kaupunki varautuu syksyn lockdowniin niin, että saadaan lomautukset heti päälle sen alkaessa. Tuotannolliset ja taloudelliset syyt kehiin ja tarpeeton porukka lomautukselle heti, kun rajoitukset koronan takia alkavat. Vai eikö säästöjä enää tarvita?

On vastuutonta järjestää tapahtumia nyt. Järjestäjät hokevat, kuinka viranomaismääräykset on huomioitu ja niiden noudattamista valvotaan. Käytäntö on aivan toista. Turvaväleistä ei tietoakaan. Hyvä Suomi. Nyt hukataan se, mitä keväällä voitettiin. Lukkoja päälle ja heti!

Kerropa mikä siinä Kouvolan lakut -joukkueen nimessä on rasismia ja mikä vihapuhetta?

Miksei esim. Kymiring joudu korvaamaan ympäristön tuhoamista ja saastuttamiseen houkuttelua? Naurettavaa.

Kuusaan uimahallin sulkijat, koettakaa siirtää vielä Kymijokikin sinne Manskille, sitten ootte varmaan tyytyväisiä! Kuntaliitos oli suuri virhe, en ikinä halua olla kouvolalainen.

Kymenlaakson henkinen ilmapiiri on myrkyttynyt. Kotkan pitäisi korjata asenteensa maakunnalle ja samalla Kouvolalle myönteisiksi. Pelkkää utopiaako?

Eikö omaishoitajuus ole lähinnä kutsumustyötä eikä rikastumisen toivossa tehtyä?

Eiköhän Kouvolan Lakut ole itse valinneet sen nimen. Ovat siis huumorintajuisempia kun sinä, osaavat nauraa itselleen.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset