Napakat: Ilo lukea Vuolenkosken toiminnasta. Yhteisillä pienilläkin ponnisteluilla saadaan paljon aikaan, kun ei keskitytä vain narisemaan ja moittimaan

Museokorttelin kohtalo on vaakalaudalla. Kaupunki on nyt todella lyhytnäköinen. Romutetaan käsityöläisyhteisö ja samalla lakkautetaan tapahtumat ja merkittävä osa Kouvolan kulttuurista elävyyttä ja vetovoimaa.

Kyllä on vaikea yskiä kainaloon. Taas kirpparin kiertäjä pärski suu auki. Ei edes kättä eteen saanut, vaikka neuvotaan.

Sauli Sarjus, hyvä kirjoitus. Ideologia jyllää, järki häviää. Niin kovin nykypäivää. Old live matters.

Kaikkialla puretaan rajoituksia, Koksissa pääsee osastoille omaisia mutta Kouvolan eläinsairaalaan ei pääse kuin eläin? Kaapataan ovelta ja hytisytetään ulkona kylmässä. Voisikohan tämänkin rajoituksen jo purkaa? Tartuntoja ei ole ollut yli viikkoon Kouvolassa.

Puriko Antti Rinteen kosto Kulmunia. Miksi virkamiehet eivät suojelleet nuorta ministeriään ilmeiseltä ansalta?

Jos virus halutaan tukahduttaa? Eikö Uusimaa Hesoineen pitäisi eristää uudestaan, siellähän tautia. Väärin tuoda tautia muualle. Maaseutu ennenkään niitä kiinnostanut. Mites nyt? Routa jne.

Katri Kulmuni kantoi "miehekkäästi" täyden poliittisen vastuun. Ei näytä Pekka Haavisto pystyvän samaan.

Spectator

Oli ilo lukea Vuolenkosken kylän toiminnasta. Yhteisillä pienilläkin ponnisteluilla saadaan paljon aikaan, kun ei keskitytä vain narisemaan ja moittimaan, niin kuin cityihmiset.

AS.

Hyvä Vuolenkoski, Iitin itsehallintoalue, kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Itse Iitti voisi ottaa mallia sieltä. Saattaisitte saada riippusillan.

Kouvolalain.

Kulmuni tyypillinen ministeri. Ei tiedä, mitä tekee tai on tehnyt ja mitkä ovat seuraukset. "En ollut sitä pyytänyt, se tuli minulle täytenä yllätyksenä".

Ne kaksi jehua kaupunginvaltuustossa, jotka saavat puolipäivätöistä 3 400 euroa on aivan liikaa. Minäkin tein puolipäivätyötä enkä saanut kuin murto-osan tosta summasta. Ahneella on sellainen loppu.

Hohhoijaa 6,8 miljoonaa kanavaan. Suihkulähteet kuivana! Hyvä Kouvola.