Napakat: KooKoon pelissä mukana vieraana sotaveteraanit, mihin unohtuivat sotainvalidit? Tilaa varmaan olisi ollut.

KooKoon pelissä mukana vieraana sotaveteraanit, mihin unohtuivat sotainvalidit? Tilaa varmaan olisi ollut.

Korialla tosi kauniit jouluvalot. Kiitos sille jolle se kuuluu.

Käsittämätöntä, että yhteiskunta ennemmin maksaa työttömyyskorvauksia, kuin korvausta työnteosta. — Helpompaako näin?

En ymmärrä, miksi ammattiliitot eivät mene tukilakkoon 800 euron eläkkeellä kituuttavien puolesta. — RW

Kiitos Tuulikki Räntilä 1.12. hienosta kirjoituksesta Sippola-kodin puolesta. Olen kanssasi samaa mieltä ja moni moni muukin. Tarkoitus varmaan näiden viisaiden päättäjien tarkoitus talo tyhjentää.

Jos RR-terminaalin kustannukset ovat missään yhteydessä kaupungin veroäyrin korotukseen, pidän täysin ansaittuna Kouvolan ottamista valtion velkasaneeraukseen.

Vuosaaren satamasta on jatkuva konttiliikenne kiskoilla Kiinaan. ”Pane lapsi asialle, mene itse perässä”, vanha sanonta tulee heti mieleen.

Milloin Juha Sipilästä päästään eroon sotkemasta Suomen asioita? — Toivossa elävä

Koko palkkatyön idea on kohtuullinen toimeentulo omalla palkalla. Tämän perusasian on EK ilmeisesti unohtanut. Eipä ihme, että väki on turhautunut.

Tiedoksi: ei hallitusta ja ministereitä valita huutoäänestyksellä aan tarvitaan vaalit. — Ok

Tavan sekasotkun poliitikot saavat aikaan, oli sitten pienempi tai isompi porukka. Kyllä todella luottamus on mennyt. Pelleilyä kansan kustannuksella. Vaikea enää äänestää vaaleissa.

MOT: kiitos kun paljastit, mihin Kouvolan rahat menneet. Mitä sillä 30 milj. eurolla olisikaan saatu hyvää veronmaksajille.

Ulkoministeriön Kouvolan yksikkö kerää luottamusmiehenä rahaa, koska tuli palkankorotus. Alle 10 euroa ei kelpaa. Kerääjänä luottamusmiehen sukulainen.

Katso karttapallosta Europpaa ja etsi Suomi sieltä nurkasta. Miksi Kiinan pitäisi ajaa junat tänne? Yhtä järkevää kuin ohitustie Hankoon. Paitsi jos joku muu maksaa...

Teatterin Joulushow valloittava, ajankohtaisista aiheista koottu huumoripläjäys. Kiitos nauruterapiasta.

Mahtaakohan Jumala olla vielä toimessaan ja valvooko vielä sanaansa, jos näin on, maksoiko pääministeri kovan hinnan homoparaatimarssistaan? — Pena

Samaa toimintamallia löytyy myös kaupungin alemmista pomoista. Työpaikkakiusaamista. Pomot puolustelee toisiaan.

Selkään puukottaminen ja kieroilu työpaikalla kannattaa, siitä saa oikein mitalin!

Kiitos Jukka Silénille oikeaan osuvasta kirjoituksesta 5.12.. Järkyttävän tyylitöntä ja törkeää käytöstä hallituksen puheenjohtajalta. — Nimim. Kokemusta on

Hyvä maa saatu asua ja elää. Kiitämme Luojaa siitä! Mutta, esivallan linnanjuhlat, joissa koreillaan kauniilla vaatteilla, juodaan ja tanssitaan, tuskin tuo siunausta maallemme? — MS