Napakat: Kuusankosken uimahallissa ei mene kiertouinti perille ohjetauluista huolimatta

Onko paloasemantaka Ratamon henkilökunnan parkille oikeasti ainut vaihtoehto? Neljäkaistaisen tien ylitys, ei sähkötolppiakaan!

Kuinkahan monta informaatikkoa kirjaston johtavalla informaatikolla on alaisenaan? Kuntaliitoksen jälkikaikujako?

Olisiko aivosairaus tekijä, ettei Urho Kekkonen enää loppuvuosina" osannut" luopua. Muutokset raskaita, kun ei itse enää ymmärrä. Velvollisuudentuntokin saattoi vaikuttaa jatkopäätöksiin.

Mehiläinen saa ostaa mitä vaan. Miksi Terveystalo ei saa? Kyllä se on pienempi toimija kuin Mehiläinen.

TV:n Mennään metsään, meni "raskaasti metsään". Näytettiin metsän sairasosastoa. Kasvava metsä sitoo ilmasta hiiltä, lahoava puusto vapauttaa hiiltä ilmaan.

Kohta metsiä ei saa hakata. Pitää olla nieluja. Taidan myydä puuta, kun vielä kerkeän. Suomi kuitenkin edelläkävijä. Muualla ei niin nuukaa.

Kun katsoo isoja hanhiparvia ym. lintuja ja pikkulintuja myös, niin kyllä keskieurooppalaisilla on syötävää. Olemme varjelleet lintuja lisääntymään Suomessa.

Hajuherneiden takia en käy uimahallissa! Miksi suihkussa ei käydä, meneekö kampaus pilalle? – Jane

On se kumma, kun Kuusankosken uimahallissa ei mene kiertouinti perille ohjetauluista huolimatta. Uidaan vain rinnakkain ja keskustellaan kaverin kanssa muista uimareista välittämättä. Herätys uimarit.

Älkää uskoko kriitikoita – elokuva Olavi Virran elämästä on katsomisen arvoinen!

Nyt on kepakolle käyttöä, kun suomiautoilijaa ilmastotalkoisiin patistellaan. – Pellehermanni palmun alla

Metsähakkuissa tärkeää on vain niistä saatava raha, ne ovat tämänhetkisiä sijoituskohteita. Suomi ei ole tähän asti puuttunut metsien käyttöön mitenkään.

Jos Ratamo olisi pystyssä alkuperäisen suunnitelman mukaan, niin nykyisillä terveydenhuollon menoilla, se olisi maksettu jo 10 vuodessa kannattavaksi! Kiitos Kouvolan päättäjät!

Kookoolla pahoja ongelmia 3. erien pelaamisessa ynnä ratkaisevia karkeita henkilökohtaisia virheitä. Sama laulu jatkuu kuin koko viime kauden loppu. Voisikohan Tuokkolan lähtöä hieman nopeuttaa?

Eikö nyt viimeistään tämän hävityn Lukko pelin jälkeen KooKoon johdon pitäisi tehdä ratkaisuja valmennuksen suhteen, tai me uskollisimmatkin äänestämme jaloillamme.

Eiköhän säästöt saada, kun ei rakenneta Kimolan kanavaa. Hukkaan heitettyä rahaa.

Tonnin eläkkeellä ei harrasteta!

Paavi vertasi aborttia palkkamurhaan, mutta vähättelee lasten hyväksikäyttöä.

Niin kauan, kun kaikissa tavaroissa lukee Made on China, ilmastonmuutos on taattu. – Finland