Napakat: Asemalta matkalaisia hakevat, yrittäkää noudattaa edes yksinkertaisimpia liikennesääntöjä. – Taxisuhari

Kaadatte upeat männyt Rykmentinpuistosta kukkapellon tieltä? Sorkkikaa loppukin Kasarmialue, ihan liikaa hienoja puita ja metsiköitä kaatamatta vielä.

KS:n jääkiekkoasiantuntija suuresti ihmettelee ja lähes vaatii, että KooKoon pitäisi myydä parhaat pelaajansa! Lyhytnäköistä politiikkaa!

Hienoa, että keskustan valaistusta kehitetään. Kiitos!

Älkää hyvät ihmiset mollatko ja arvostelko auraajien työtä. Tekevät parhaansa meidän ihmispoloisten hyväksi.

Hyviä hyökkääjiä olette onnistuneet KooKoohon hankkimaan mutta ei puolustajia! Mikä siinä mättää? – Kunkku

Asemalta matkalaisia hakevat, yrittäkää noudattaa edes yksinkertaisimpia liikennesääntöjä. – Taxisuhari

Hoitokotien johtajat vastuuseen. Heillä pitäisi olla valta. Vai mistä tulee käsky? Mainoksissa todella ihanaa feikkiä?

Eikö löytynyt Pasilasta selostajaa naisten ampumahiihtoon? Jo on ällistyttävää. Ei nyt niin vaikeata toimittajalle olisi.

Eikö tosiaan ole omavalvontaa? Kai nyt joku järkevä saa turpansa auki, esim. päiväkodeissa tai hoivakodeissa? Kaikki epäkohdat nyt julki. Hommat pitää saada toimimaan. Ei muuten selvitä.

Kouvolan terveyskeskus aamulla 8.2. Kävin labrassa, kokeet sujuivat nopeasti ja kello 9 menin tilaamaan lääkäriä. Ei ollut saatavilla tässä kuussa. – Heikki 80

Kiitokset Jaalan ladun tekijöille! Käytössä olevalla kalustolla hyvä jälki vaikeissa olosuhteissa. – Hiihtelijät kiittävät.

Olen elämäni aikana saanut kympin arvoista hoitoa Kuusankoskella ja Päijät-Hämeessä, hoito ja hoitajat olleet ihania. – 83.v.

Voikkaan Sikomäellä joku traktori pilannut lasten mäenlaskupaikan Klubin rinteessä. Samalla pyyhkäissyt pensasaidat nurin.

Myös linja-auton kuljettajan on noudatettava tieliikennelakia alle 60 km/h rajoitusalueella pysäkiltä poistuessa, ja varmistettava, ettei rinnalla ole henkilöautoa. – Kiilatuksi joutunut.

Auto tulee risteykseen, kääntyy ja laittaa vilkut päälle Onko siinä enää mitään järkeä?

Suomessa kissan tapostakin joutuu maksamaan sakot, mutta hoiva-alalla mestaroivat pörssiyhtiöt henkilöstöineen selviävät hoidettavistaan pelkällä anteeksipyynnöllä. Kuukausi siihen riittää.

Eipä ollut Kouvolan Sanomissa lauantaina yhtään kuivaa juttua. Kiitos hiljattain saadun heittolaatikon. Lehti kuin vesiämpärissä uitettu. Kehitystä?

Onko kaupungin johto käskenyt terveystaloa säästämään työntekijöiden terveyskuluista, kun sinne ei saa millään lääkäriaikaa?

Talvi on ollut rankka suuren lumimäärän takia. Aura-autojen kuljettajat tekevät pitkiä päiviä. Lumilapiot heilumaan, jos oman portin edessä on liikaa lunta! Kaikkien vastuu.