Napakat: Eikö kirjastojen toimintaa voisi jo jotenkin aloitella? Kyyti-Finnan kautta varaukset ja jostain ovenraosta nouto.

Kuntien tulisi noudattaa ammattiliittojen suosituksia varhaiskasvatuksessa: mahdollisimman pienet, pysyvät ryhmät! Myös kesäaikana!

Huolestunut hoitaja

Toivottavasti Iitin viruslinko ei toteudu. Moottorikilpailun osanottajat ja katsojat tulevat suurelta osin pandemiamaista. Järki käteen.

JK

THL ei tähän mennessä ole ollut kiinnostunut Suomen hoivakotien erittäin suurista koronakuolemien määristä. Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä THL:lta, joka taitaakin olla joillekin vain pelkkä suojatyöpaikka.

Onpa taas jollain syy ärsyyntyä, mutta yhdistetyllä pyörätie/jalkakäytävällä jalankulkija voi kävellä kumpaa puolta hyvänsä. Ks. Tieliikennelaki. Aurinkoista kevättä pyörälenkeille.

Opettajat! Ei töihin meno ole mikään MUTU-homma. Peruskoulu on lakisääteinen, se jatkuu kouluissa, jos hallitus niin päättää. Sairaanhoito kelpaa teillekin opet, ette ole systeemin yläpuolella.

IS 21.4. "Venäjä syyttää Suomea kansanmurhasta". Venäjällä riittää aina halua vääristellä faktoja. Katsokoot peiliin, ja muistelkoot Stalinin miljoonien massamurhia ja Mainilan tekolaukauksia. Turha on yrittää voissa paistella!

Kyllä raivostuttaa nuoret, kun eivät ota mitään vastuuta koronasta! Kulkevat laumoissa kaupassa/muuallakin nenät kiinni toisissaan. Vaikka eivät itsestään välitä niin levittävät/monistavat virusta muihin! Vanhemmat hoi missä vastuu?

Koulut pysyvät kiinni syksyyn asti, piste.

Etelä-Kymenlaaksossa yhdeksän yritystä sai 100 000 euron tuet Business Finlandilta. Moniko sai Pohjois-Kymenlaaksossa?

Kenraalien konsulttihommat valtiorikoksia? Kaikki tietämys Suomen salaisimmista maanpuolustusasioista! Järjellisyyskö karenssissa?

Joule

Nyt toimittajat tarkkana Ratamon kanssa. On tainnut pehmeä maapohja yllättää rakentajat. Budjetti tulee paukkumaan roimasti yli. Nyt homma heti seis! Käy kuten kaikissa Kouvolan investoinneissa: Sutta saatiin, vaikka sekundaa tilattiin.

Nyt kun paljon ulkoillaan ja lenkkeillään, olen huomannut, että vastaantulijat kääntävät päätään ylös tai sivulle, ettei vaan tarvitse tervehtiä. Ei se virus hymystä tai nyökkäyksestä tartu! Hyvä mieli jokaiselle, kun osataan käyttäytyä! Moikataan kanssaeläjiä!

Pääsääntöisesti: mitä korkeammalla hierarkiassa ihminen on, sitä vieraantuneempi käytännön todellisuudesta. Kouvolassa tämä vieraantuneisuus on valitettavasti huipussaan. Siksi tämä kriisikunta on valtion holhouksessa kolmen vuoden sisällä.

Tukirahaa en hakenut, en edes kehtaa pyytää yrityksen kehittämiseen ynnä muuhun. Yrityksellä on oltava vararahasto. Yhteiskunnan ei kuulu kaikkea maksaa. Käytämme ensin omiamme ja sitten vasta on avun aika. Saamme kuitenkin ym. ja koronasta vielä lisä veroedun. Elämme nyt säästellen yrityksen voitoilla.

10 v. Yrittäjä

Tukea Kouvolassa sai 28 yritystä, joista viisi, huom. konsulttitoiminnassa. Ovat nopeita "naputtelemaan" lomakkeita, osaavat. Laman jälkeen Sarasvuot ynnä muuta tällaiset katosivat. Järkeä rahan jakoon.

Kyllä valovoimaiset johtajat kuten Sanna Marin (sd.) ja Jussi Halla-aho (ps.) ovat puolueelle kullanarvoisia!

Ihmettelen seurakuntayhtymän toimintaa Sippolan kirkon suhteen. Sippolalaiset tarvitsevat kirkon ja erillisen kokoontumistilan. Kirkkoon WC-tilat. Ei muuta.

Spectator

Eikö kirjastojen toimintaa voisi jo jotenkin aloitella? Kyyti-Finnan kautta varaukset ja jostain ovenraosta nouto.

Kiitos Eila Korjala kirjoituksesta Sippolan kirkon puolesta. Olen samaa mieltä ja moni muukin ei mitään monitoimitilaa kirkkoon. Yksi kauneimmista Suomen kirkoista pilattaisiin totaalisesti. Olen sekä päässyt ripille että vihitty siellä. Pidän sitä edelleen omana kirkkona.

Entinen sippolalainen

Voimme olla ylpeitä siitä, että meillä on älykäs ja näyttävä naispääministeri, jota ensimmäisenä suomalaisena poliitikkona arvostetaan ulkomailla!

Nyt kannattaa tukea paikallista yritystaloutta ja lähialueyhteistyötä ponnekkaasti, neuvoo Helsingin yliopiston taloustieteen dosentti (Brysselin kone 22.4.). Talouskriisi syvenemässä, huonot ajat edessä.

Luetuimmat