Napakat: Kouvola voi osallistua pörriäisten pelastamiseen

Pidetään pihat siisteinä isoista puista leikataan/hoidetaan aidat ym. niin silmä lepää omakotialueilla!

Laskuttakaa koulun ruoka-annoksista vanhempia. Sama laki kun hammaslääkärin perumaton aika.

mummo

Mikkelin kaupunki lomauttaa henkilöstöään kesän aikana. Perusteena ovat tuotannolliset syyt. Työt ovat vähentyneet koronatilanteen suljettua monia kaupungin palveluita. Mitä tekee Kouvola?

Toivottavasti aurinko tuhoaa koronaviruksen ja tuo meistä esiin paremman puolen.

Ei mitään järkeä avata Tykkimäen huvipuistoa, korona-aikana! Toivottavasti tämä kielletään.

Miten käy ikäihmisten eläkkeen? Tuleeko heistä taas kerran uudelleen suurin maksaja talouden pelastamiseen? Miten velallinen pieneläkeläinen kestää saman rokkakuurin uudelleen? Säästettiinkö karanteenillä heitä maksajiksi juuri siksi?

Kaino

Mitä valitusta ja marinaa. Ja käsi ojossa ja valtion kimpussa sellaiset jolla ei hätäpäivää. Ovatko maksaneet verot mukisematta? Monella köyhällä nyt oppimista: pidetään meteliä, vaaditaan palkkoja, nostetaan eläkkeitä. Jossakin on mistä ottaa, vaan ei tämäkään hallitus taida asiaa ratkaista.

Kinno töihin heti. Haarukoikaa kaikki yrittäjät ja tarjotkaa apua koronatukien haussa. Kysykää vaikka pääministerin puolisolta mikä menee läpi. Voimaa yrittäjät.

Hyvä Kouvola! Kunnon sanktiot kouluruuan hakematta jättäneille – eivät ilmeisesti apua tarvitse. Riepoo maksaa veroja tuollaisille kuppaajille. Ahneus pois!

Kouvola voi nyt puolestaan osallistua pörriäisten pelastamiseen jättämällä tienvarsien kukat niittämättä.

Miksi mies juo? Tätä olen pohtinut. Miehet ja alkoholi. Onko juominen miehen mielestä miehekästä? Kokevatko miehet useammin kuin naiset elämän niin raskaaksi, että sitä ei jakseta selvin päin?

Koettakaa jaksaa, rakkaat kouvolalaiset! Kyllä tästä vielä selvitään. Uskotaan siihen! Nyt pitää olla sitkeä, auttaa toisia ja pyytää apua tarvittaessa. Voimia kaikille!

Onko pakko tulla kauppaan nyt koko perheen kanssa? Äly hoi, jos ette ajattele itseänne, niin ajatelkaa meitä muita, joiden pakko käydä kaupassa vaikka kuulumme riskiryhmään.

Valtiot, joilla maskin käyttö on pakollinen julkisilla paikoilla, ovat saaneet tiputettua koronatartuntojaan.

maskit suojaavat sairastumiselta

Monia voi ahdistaa sekin, kun näkee, miten Sanna Marinin hallitus vie tämän maan talouden lamaan. Ratsastetaan vaan sillä koronalla.

Ei ole huono asia ettei Kymiringillä pääse kisaamaan vielä. Luonto ja ilmasto saa lisäaikaa.

Ympäristönhoitaja

Pilkankaantiestä. Tien oikaisu on tärkeä tehdä viimein. Yksi vakava onnettomuus niin kulut on hyvin suuret. Lapset ilman vanhempaa tulee yhteiskunnan piikkiin, jopa monin kertaisena 20v. aikana. Mitä, jos on viisi lasta, paljonko sitten kaikki maksaa? Menetetty vanhemman työaika ja lasten elatus- ym. maksut. Ajattele hiukan jos aina valitat. Tien oikaisu on halpa siihen verraten. Tässä ainakin ajatellaan perheiden yhtenäisyyttä.

Meillä on tällä hetkellä hyvin selkeäsanainen ja erittäin särmä pääministeri. Hän on ollut kovassa paineessa tämän pandemian vuoksi ja hyvin on asiat hoitanut. Tsemppiä edelleen Sanna Marin. Myös Katri Kulmuni on hoitanut asoita kiitettävällä tavalla! Toivotaan, että kansa huomioi.

IS

Nyt kun yksiköihin ei koronan leviämisen ehkäisemiseksi oteta sijaisia, jotka ovat työskennelleet muiden työnantajien palveluksessa, niin miksi otetaan uusia opiskelijoita harjoittelujaksoille? Eikö siinäkin ole riski olemassa?

Alkaa näyttämään, että lääkäreille on tulossa palkankorotukset koronan jälkeen. Vaarallisen työn lisä nääs.

Vanhis