Napakat: Saataisiinpa Kouvolankin puistoihin kirsikkapuita

Miksi yritykset eivät lainanneet rahaa pankeilta? Niinhän taviksenkin pitää lainata ja maksaa kun jaksaa. Eihän valtio mikään hyväntekijä ole.

Voi kun saatais Kouvolankin keskuspuistoon tai kirkkopuistoon kirsikkapuita kukkimaan. Kotkassa niitä on useammassa puistossa, suosittelen piipahtamaan.

Opettajat joutuvat jatkuvasti kritiikin kohteeksi milloin mistäkin. On tosi raskasta seurata opettajan puolisona, tavallisena duunarina, haukkujen määrää. Mitä pahaa opettajat ovat teille tehneet? Eikö jokainen ole tarvinnut opettajia päästäkseen elämässä eteenpäin?

Kouvot-organisaation tämänhetkiset touhut valmentajavaihdoksineen ovat mahdottomia ymmärtää. Miksi lopettaa toimiva paketti? Ymmärtäisin, jos kyseessä olisi hukkuva laiva, mutta äsillä oli menestystarina. Yleisö vaatii selityksiä.

Miksi kuusaan speedwayradan"huolto-oviin" ei saada lukkoa? Kunnostus talkoilla ja joka viikonloppu siellä käy idiootteja revittämäs radan ihan rullalle.

Juu jotkut saa jotkut ei KVTES mukaisen vapaapäivän 50- tai 60-vuotispäivänä kaupungin työntekijöistä. Jos sattuu työpäivänä, ei lauantai, sunnuntai. Epäreilua.

syntymäpäivää et voi valita

Urheilukenttiä kyllä löytyy, mutta löytyykö niille käyttäjiä? Montako harrastajaa / lisenssiurheilijaa löytyy esim Kuusaalta? Montako kertaa vuodessa koululuokka käyttää kenttää? Tutkikaa!

Julkisissa tiloissa olevan käsidesin pumppua painetaan kädensyrjällä, ei sormilla. Ihmiset mennen tullen painaa sormilla, sitten niin hienoina hierotaan käsiä. Mitä löytyisikään pumpun pinnasta.

Kuka avaisi maallikolle tämän Suomen dilemman: sairaaloissa tyhjää, potilaita oikein kutsutaan, tulkaa nyt. Hoitajat silti lopen uupuneita. Onko AY asialla? Palkkaneuvottelut?

Kouvolan kaupunki: liikuntapäällikkö, liikuntapaikkapäällikkö, liikuntapaikkamestarit jne. Vähennetään liikuntapaikkoja! Oisko syytä vähentää jotain muuta? Kuka "lyö lapion maahan"? Oikeesti.

Oliko valtuutettujen omien palkkioiden korotus sitten lainmukainen?