Napakat: Äänestyspaikalla toimitsijalla oli tärkeämpää keskittyä kännykän pelaamiseen kuin keskittyä työhönsä. Toivottavasti seuraavalla kerralla kännykät kerätään pois

Velkainen Kouvola on halunnut upottaa n. 5 miljoonaa euroa erittäin kyseenalaiseen Kimolan kanavaan, mutta ei halua laittaa muutamaa ropoa Ruuhveltin ehostukseen. Toiminta löyhkää ja pahasti!

Kun Kotkaan aletaan rakentaa suurta rakennusta ammattikorkeakoululle, olisi nyt mahdollisuus vielä suurentaa sitä ja perustaa siihen meriyliopisto. Näin saataisiin Kymenlaaksoon oma yliopistokaupunki. – ÅH

Museoveturin hoitamattomuus tuo hyvin esille sen, kuinka huonosti Kouvola hoitaa kaikkea omaisuuttaan. Museoveturihan on Kouvolan maamerkki.

Asematunneli ja asemarakennuksen ympäristö on ollut siivoamatta useita vuosia. Toivottavasti edes asuntomessut saisi vauhtia siivoukseen.

Toteutuuko kaupungin järjestyssäännöt, kun kovaäänisistä kävelykadulla aamuyöstä kajahtaa mainoksia, herättäen asukkaat ja säikäyttää satunnaisen kulkijan?

Nykyään monet tekevät etätyötä, tekevät työtä kotoa. Jokainen ihminen tietää vain itse omat asiansa, muut ihmiset pystyvät vain olettamaan ja pieleen menee ne luulemiset.

Ruosteista veturia ei suunnitellulla rahalla ehosteta – maksaa vähintään tuplat. Sillä saa paljon hyödyllisempiäkin asioita.

Kouvolan päättäjien toiminta Ruuhveltin kunnostuksen suhteen näyttää ulkopuolisin silmin pikkulasten hiekkalaatikkomeiningiltä!

En ole kaupungilla töissä. Pidän henkilöstöetuihin liittyviä päätöksiä naurettavina. Uintietu ei tuonut lisäkuluja, ja palkkiolomien poisto tuskin tuo muuta kuin laskennallisen säästön.

Kuusaalla ainoastaan postiautot noudattavat nopeusrajoituksia. Kaikkein kovimmin ajavat taksit. Varsinkin Puistokadulla. Miksi? – PP

Liikenne- ja viestintäministeriö ei pysty myöntämään, että taksilakiuudistus oli huononnus, "susi jo syntyessään". Jopa viisinkertaisia maksuja puolustuskyvyttömille vanhuksille!

Äänestyspaikalla toimitsijalla oli tärkeämpää keskittyä kännykän pelaamiseen kuin keskittyä työhönsä. Toivottavasti seuraavalla kerralla kännykät kerätään pois.