Napakat: Tuliko maksupalveludirektiivi korjaamaan jonkin olemassaolevan ongelman?

En ymmärrä miksi lehdessä päivästä toiseen näytetään lampaan ruhoja. Toinen asia. mitä en ymmärrä on, miksi lampaat ovat yöllä ulkona syöttinä huonon aidan takana. Ja voi susiparat ei olisi tarvinnut ampua

Brofeldin veturille katos, koska Veturin veturillakin on. Miten olis Lumon? – Kt.

Kävin Ylä-Lapissa autolla edes takaisin. Oli vaikka kuinka pieni käpykylä, aina oli leveä moottoritien pätkä. Kuusaalla jättirekat ajavat keskustan läpi. Heikkoja poliitikkoja?

Ylinopeudet ja eteen kiilaukset rajussa kasvussa. Hiekat ja pikkukivet tuulilasille, kun ajelee niin kuin pitäisi. Lisää poliiseja liikennevalvontaan.

Taksimiehille ja naisille rautatieasemalle kuntopyörät, etteivät kylmety odottaessaan. Myös ilmasto tykkää kun ei autot käy. – Pyöräilijä

Kyllä kaikenlainen bisneksen teko loppuu, kun alkaa ilmastonmuutoksen vastainen toiminta täydellä teholla toimia.

KooKoo kaatuu maalivahtipeliin. Salminen kehiin, norjalaisimuri kotiin.

Eihän Pohjois-Karjalassa sijaitsevan Neekerisaaren nimeä saa vaihtaa. Niinkuin esim. Neekerinsuukoille kävi. Mitäs pahaa nimissä on.

Jokainen koulun aikuinen, joka katsoo lapsen kiusaamista sivusta puuttumatta siihen, on yhtä syyllinen lapsen henkiseen pahoinpitelyyn kuin kiusaaja.

KooKoon valmennustiimiin kuuluu maailmanmestari ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen. Miksi KooKoon maalivahtien otteet ovat todella haparoivia huippuvalmentajasta huolimatta? – Kausikorttilainen

Kaksikin porrasta on kaupungin organisaatiossa liikaa. Esim. Hanskilantien suojatiet. Saarekkeet ja maalaukset eivät ole sattuneet kohdakkain

Ratamohankkeen torppaajat ja muut Kouvolan terveydenhuollon romuttajat riitelevät nyt kiivaasti keskustelupalstoilla siitä, kenen syytä nykyinen katastrofi on. Jep jep.

Onnittelut iittiläisille. Päijät-Hämeen terkkari Akuutti 24 odotusaika 8 –9 tuntia. Vain vettä tarjolla.

Tuliko maksupalveludirektiivi korjaamaan jonkin olemassaolevan ongelman? Olivatko paperilistat ongelma Suomessa? Vai onko kyse turhasta sääntelystä?

Greta Thunberg on onnistunut saamaan median täysin mukaansa. Hänestä tulee valitettavasti mieleen entisaikojen hovien narrit.

Henkilökohtaisesti en usko maakunnan energiayhtiöiden haluun edistää energiansäästöä.

Kouvolan verorahat ovat meidän kaupunkilaisten rahoja. Niitä on käytettävä järkevästi eikä kevytmielisesti. Rahoillemme on saatava vastinetta.

Olen huolissani verorahojeni käytöstä rautatieterminaaliin. Onko se parempi kohde kymmenille miljoonille euroille kuin koulut tai terveyskeskus? Rahat lopussa?

Emme todellakaan pysty yksin maailmaa pelastamaan, mutta jokainen meistä voi tehdä osansa sen hyväksi. Välinpitämättömyydellä ja itsekkyydellä ei ainakaan mitään hyvää saavuteta.

Sheikki hyvä kirjoitus KS:ssa! Jari Lindström ja muut siniset hyvä esimerkki siitä, miten käy hillotolppakiimaisten loikkarien. Hyvä Suomi!