Napakat: THL:n toiminta koronaviruksen suhteen on naurettavaa aliarviontia

Kreikka puolustaa EU:n ulkorajaa. Kaikki mahdollinen tuki Kreikalle myös Suomesta.

Spectator

Miksi Kouvola–Valkeala-välillä nopeusrajoitus 70, mutta Koriansuoralla 80? Käsittämätöntä

Koskaan ei ole Suomeen tullut niin paljon pakolaisia kuin persujen hallituskautena. Kuka vielä uskoo että tekevät asialle ikinä mitään. Kunhan mölyävät.

Tapsa

Voi koiraraukat, jotka joutuvat juoksemaan isännän/emännän pyörän vieressä, ehtimättä tarpeilleen pysähtyä.

KS 29.2. Risto Mikkola oletko käynyt edes Anjalassa katsomassa kivinavetan työjälkeä? Ruokalan lattia eritasossa, invaramppi ei täytä lain vaatimusta kaltevuudesta ja vessan pöntöllä ei mahdu istumaan.

THL:n toiminta koronaviruksen suhteen haiskahtaa naurettavalta aliarvionnilta. Katsotaan ja arvioidaan, jos ja kun ehjä tulee eteen. Kyllä kansa tietää ja seuraa toimintaa.

Miksi suomalaisten kannattaa töissä ahertaa jos verovarat menevät turvapaikanhakijoille. Suomalaisten asiat kuntoon ensin.

On suurta vastuuttomuutta muita kohtaan matkustaa Italiaan ja tuoda sieltä koronavirus Suomeen. Koronavirus on hengenvaarallinen pitkäaikaissairaille ja vanhuksille, joista monet voivat menehtyä viruksen aiheuttamaan tautiin.

Vieläkö Lappeenrannasta lennetään viikottain Bergamoon? Korona Kouvolassakin vain ajan kysymys.

Miksi kirkossa ei rukoiltu viruksen laantumisen puolesta? Moni pelkää. Maailmalla 24/7-ryhmiä jo.

En ymmärrä miten kaupunki voisi myöntää korotonta lainaa metsästysyhdistykselle. Enkä sitä, että kaupunki antaa ko. hankkeeseen epäsuorasti noin 20 000 e tukea.

Leader-toiminta on muinasmuisto, joka on syytä ajaa alas. Sitä kautta syydetty kaupungin rahaa satoja tuhansia toisarvoosiin kohteisiin – suojatyöpaikat siinä sivussa.

Ilmeisesti on hurskaampaa ottaa pakolaisia kotoutettavaksi, kun huolehtia Kouvolan alueen omista vähäosaisista ja köyhistä. Niin maksaahan valtio osan heidän kuluistaan 3 vuotta.

Hyppyrimäen portailla hetkittäin ruuhkaa, vierelle rinteeseen mahtuisi vielä pitemmät portaat, nuoremmille, vikkelimmille.